Trei români au băgat în sperieți italienii. Ce au putut să facă pe centura din Napoli VIDEO

Trei români au băgat în sperieți italienii. Ce au putut să facă pe centura din Napoli VIDEO

O înregistrare video uluitoare a unui SUV, surprins pe șoseaua de centură din Napoli, a provocat îngrijorare și consternare, în rândul italienilor. Imaginile au fost publicate de deputatul Francesco Emilio Borrelli și au devenit virale. La scurt timp s-a aflat și identitatea șoferului și a pasagerilor, cu toții români.

Comportamentul extrem de periculos de care a dat dovadă șoferul mașinii a creat o reacție puternică din partea opiniei publice și a autorităților italiene.

În marșarier, pe șoseaua de centură

Mai precis, în imaginile șocante, publicate inițial de deputatul Francesco Emilio Borrelli, autovehiculul mergea cu spatele pe șoseaua de centură din Napoli, potrivit publicației Știri Diaspora.

Filmarea, care a fost postată pe Tik Tok și semnalată de utilizatori, arată un SUV în marșarier, cu o viteză înspăimântătoare.

Șoferul, însoțit de alte două persoane, nu pare să încetinească la apropierea intersecțiilor, punând în pericol siguranța celorlalți conducători auto. După ce imaginile au ajuns și la Poliția Municipală, ocupanții mașinii au fost identificați și urmează să răspundă pentru fapta lor.

Am trimis imaginile la Poliția Municipală pentru a da de urma autorilor acestei nebunii și pentru a afla data și ora exactă la care ar fi avut loc incidentul. Ar fi un episod foarte grav dacă s-ar confirma, ceea ce arată încă cât de mult trebuie să facem pentru a-i opri pe pirații rutieri”, a transmis Borrelli.

El a subliniat că astfel de comportamente periculoase trebuie sancționate cu fermitate, în conformitate cu Codul Rutier și a pledat pentru măsuri mai dure împotriva celor care pun în pericol viața altora pe șosele.

Infractori care nu ezită să își pună în pericol viața lor și a altora pentru câteva like-uri pe rețelele de socializare sau pentru că sunt sub influența drogurilor și a alcoolului. Împotriva acestei derive, vom susține înăsprirea pedepselor din Codul Rutier pentru cei care pun în pericol în mod iresponsabil viața altora, a mai spus deputatul.

La audieri, cei trei indivizi din mașină, toți de cetățenie română , au pretins că au recurs la această manevră periculoasă pentru că se aflau pe punctul de a rămâne fără combustibil și au încercat să ajungă la cea mai apropiată benzinărie, care se afla în spatele lor. Justificarea a fost respinsă cu fermitate, deoarece comportamentul lor imprudent ar fi putut pune în pericol grav siguranța altor conducători auto și a pasagerilor din zonă.

Ne așteptam ca această plângere să se termine într-un mod cu totul diferit. Dacă ar fi provocat un accident, dacă ar fi ucis pe cineva, dacă ar fi provocat un masacru? Acest climat de permisivitate ne duce la catastrofă, străzile devin pline de delincvenți, criminali, nebuni și iresponsabili care oricum scapă mereu cu puțin. Nici de data aceasta nu s-au făcut arestări și nici măcar confiscarea vehiculului, a conchis Borrelli.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?