Trei români au fost arestați în Filipine pentru furturi din bancomate prin procedeul de skimming

Trei români au fost arestați în Filipine pentru furturi din bancomate prin procedeul de skimming

Autoritățile din Filipine au arestat vineri trei bărbați români suspectați că sunt autorii unor furturi din bancomate prin procedeul de 'skimming', relatează presa locală.

Ei au fost arestați într-un complex rezidențial din orașul Cebu, localitatea unde au fost constatate respectivele infracțiuni, și au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate lângă ATM-uri.

Imaginile au surprins și autoturismul lor, care a fost localizat apoi lângă respectivul complex rezidențial și astfel poliția a dat de urma lor.

Conform poliției locale, ei au sustras bani din conturile a cel puțin 50 de actuali sau foști funcționari publici filipinezi. În timpul percheziției efectuate la reședința celor trei români s-au găsit acolo microcipuri și carduri, elemente considerate de autorități ca fiind dovezi ale infracțiunilor comise.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...