Trei semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste toată luna iulie

Trei semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste toată luna iulie

Există trei semne zodiacale foarte norocoase care vor vedea îmbunătățiri uriașe în viața lor amoroasă pe parcursul întregii luni iulie 2023. Acestea vor avea un „sprijin” de la aster, care le favorizează în aceată lună.

Zodii care se îndrăgostesc în iulie FOTO Shutterstock

Începând cu 1 iulie avem Soarele în sextil cu Jupiter, care ne acoperă cu energie pozitivă. Acest lucru înseamnă că, de îndată ce începe luna, mulți dintre noi vor anticipa deja momente bune și emoții amoroase. Pe 2 iulie intră în scenă Venus în cuadratură cu Uranus, care ne spune că experiența noastră anterioară nu ne limitează.

Noutatea ne așteaptă sub formă de romantism. Pe măsură ce ne apropiem de sezonul Leului, pe 23, ne simțim mai încrezători în a fi „doar noi înșine”. În timp ce uneori avem rețineri în dragoste, deoarece ne gândim că poate nu suntem perfecți sau suficient de atractivi (bla, bla, bla), am putea descoperi că sezonul Leului ne oferă acea stare mentală de care aveam nevoie cu toții.

O mare energie de vindecare se îndreaptă spre noi, de asemenea, deoarece luna iulie promite multe tranzite cu energia Nodului, ceea ce înseamnă că putem face față schimbărilor pe măsură ce acestea vin în calea noastră. Noutatea și schimbarea nu ne intimidează în această perioadă. Pentru cele trei semne zodiacale care vor beneficia cel mai mult în viața amoroasă, ne putem aștepta cu nerăbdare să cunoaștem oameni noi și uimitori, care să ne dea pe spate și să ne deschidă inimile. Totul este o energie pozitivă pentru aceste trei semne zodiacale, indică Your Tango .

1. Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce te face să te simți ca și cum ai fi în vârful lumii în timpul lunii iulie este faptul că toate piesele din viața ta se așează, în sfârșit, la locul lor. Viața ta amoroasă este exact ceea ce îți dorești, iar asta nu a venit ușor. Ai muncit din greu pentru asta și se pare că munca grea dă roade cu siguranță în această privință.

În timpul Lunii pline în Rac s-ar putea ca tu și partenerul tău să nu fiți de acord, dar asta face parte din ceea ce face ca relația voastră să funcționeze atât de bine. Nu sunteți de acord cu totul, iar asta menține lucrurile vii în viața voastră. Partenerul tău te ține în priză, iar tu te bucuri de vitalitatea pe care ți-o aduce acest tip de atitudine .

Tranziții precum Mercur opus lui Pluton pot chiar să vă ridice pe amândoi unul împotriva celuilalt, dar asta nu face decât să facă reconcilierea să se simtă cu atât mai bine. Nodul Nord în Berbec este un tranzit de urmărit, care vine pe 12 iulie, deoarece va marca un punct de cotitură pozitiv într-o relație romantică deja bună.

2. Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

Există un motiv întemeiat pentru care luna iulie funcționează atât de bine pentru tine în dragoste. I ntri în lună flancată de tranzitul lui Jupiter și, odată ce prinzi această puternică energie pozitivă, nu o mai lași din mână. Cu sezonul Leului care se apropie, pur și simplu procedezi ca și cum ai fi monarhul conducător al lunii. Ești stăpânul locului... cel puțin, asta e atitudinea pe care ți-o aduceaceastă lună.

Comunicarea este de partea ta pe parcursul lunii iulie, deoarece tranzitul lui Mercur îți sporește finețea. Te poți exprima față de persoana iubită în moduri care sunt atât fermecătoare, cât și promițătoare pentru ea. Curtezi lumea cu stilul tău, iar dacă a fost ceva peste care trebuia „să terci” în trecut, atunci consideră că ai trecut. Ai muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care te poți simți liberă să iubești și încrezătoare cu corpul tău. Luna iulie nu face decât să-ți sporească sentimentul de putere personală .

3. Vărsător

(20 ianuarie - 18 februarie)

Vine o mare surpriză, Vărsătorule. Acel „lucru” despre care nu credeai că se va întâmpla vreodată se va întâmpla, iar marea de iubire și entuziasm pe care ți-o va aduce va fi peste măsură de mare! Așa cum ai început să 'accepți' că iubirea vieții tale nu va apărea, ea vine la pas, gata să fie iubită și gata să fie cu tine și numai cu tine. E multă energie Lilith care te înconjoară luna aceasta și care îți dă putere, dar îți dă și nervi.

Acum că această persoană este în viața ta și o oficializează, vei stabili niște reguli. Ești foarte serioasă în a scoate ce e mai bun din această situație și ai Soarele Leu pentru a-ți impune acest lucru. Despre succesul în dragoste este vorba pentru tine în luna iulie 2023.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat