Trei știri despre interlopi/Oache s-a sinucis de singurătate/Mircea Nebunu e naș în Vaslui deși e urmărit general

Trei știri despre interlopi/Oache s-a sinucis de singurătate/Mircea Nebunu e naș în Vaslui deși e urmărit general

Oache, un personaj extrem de cunoscut în lumea interlopă, a decis să își pună capăt zilelor. Renumit spărgător, se pare că interlopul Oache s-a sinucis din dragoste.

Interlopul Oache nu a mai găsit niciun sens în viață după ce soția l-a părăsit luându-i cu ea și cei doi copii pe care îi aveau împreună. El era cunoscut pentru că dăduse sute de spargeri, trecând și pe la oameni celebri.

Oache ar fi spart casa fostului premier Theodor Stolojan în anul 2013. Hoții au sustras din casa lui Stolojan bani și bijuterii. Cele două părți s-ar fi împăcat după ce hoții i-ar fi dat înapoi fostului premier suma de 10.000 euro.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 11:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a locuinței de la adresa de domiciliu, din orașul Pantelimon, un bărbat a fost găsit spânzurat.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu medicul legist, pentru efectuarea activităților din competență”, potrivit poliției.

Ulterior s-a aflat că este vorba despre Marian Georgescu, zis Oache, unul dintre cei mai cunoscuți spărgători din România.

”Nu mai suport să găsesc casa goală în fiecare zi”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Oache.

S-a cumințit, dar a plătit

Oache s-ar fi lăsat de „meserie”, dar a fost condamnat pentru un furt pe care l-a comis acum 8 ani. El ar fi sustras din două seifuri în jur de trei kilograme de aur. Tribunalul l-a condamnat la 2 ani de închisoare, iar soția l-a părăsit.

Oache a intrat în depresie și s-a sinucis.

Proxenetul Saven și concubina lui se lăfăiau în lux

Proxenetul Saven și concubina lui se lăfăiau în vile de lux și strânseseră peste un milion de euro din exploatarea unor tinere amărâte în România și în străinătate.

Proxenetul Saven Peter, un interlop din Râmnicu Sărat, și concubina lui au făcut milioane de euro de pe urma exploatării unor tinere amărâte în România și în Irlanda.

Pentru a-i prinde pe proxeneți, au fost făcute 17 percheziții în România și două în Irlanda, în Galway și Limerick.

Începând cu anul 2017, un număr de 12 persoane din Râmnicu Sărat, județul Buzău, ar fi constituit un grup infracțional organizat, care ar fi acționat până în anul 2023, în scopul obținerii unor sume de bani din exploatarea sexuală a mai multor tinere.

Astfel, membrii grupului coordonat de interlopul Sever ar fi racolat mai multe tinere, din județele Buzău, Vrancea, Brăila, pe care le-ar fi transportat în Marea Britanie și Irlanda pentru a practica prostituția în folosul acestora.

„Serviciile sexuale ar fi fost anunțate pe site-uri web dedicate, iar actele infracționale s-ar fi săvârșit în apartamente închiriate, din diferite oraşe. Membrii grupului ar fi transferat încasările în România, unde ar fi achiziționat diferite active valoroase, bunuri mobile și imobile, în vederea disimulării originii ilicite a veniturilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

Proxenetul Saven și concubina lui se lăfăiau în lux

În urma perchezițiilor din România, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 21.470 de euro, 4.300 de lei, 70 de lire sterline, 12 telefoane mobile, mai multe carduri bancare, un laptop, o cantitate de cocaină, drog de mare risc, și înscrisuri.

„De asemenea, a fost instituită măsura sechestrului asigurător cu privire la șase imobile și șase autoturisme, până la concurența a 481.000 de lire sterline și 427.000 de euro.

Două dintre autoturismele indisponibilizate, în valoare de 100.000 și respectiv 40.000 de euro, au fost preluate în custodie de către Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate”, transmite IPJ Buzău.

În urma perchezițiilor din Irlanda, a mai fost depistat un bănuit. De asemenea, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor nouă telefoane mobile, un laptop și înscrisuri.

Perchezițiile domiciliare s-au desfășurat în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare irlandeze şi britanice, prin intermediul EUROJUST. La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău au fost conduse, în vederea audierii, nouă persoane, conform Adevărul .

Pe 20 aprilie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Buzău, a dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane reținute, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate București și Ploieşti, precum și al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Interlopul Mircea Nebunu, urmărit general, e naș la o nuntă în Vaslui. Anunțat de maneliști celebri

Interlopul Mircea Nebunu, urmărit general în România, apare ca naș de cununie a unui cuplu care se cunună religios și fac și botezul copilului în Vaslui. Prezența lui Mircea Nebunu și a soției sale a fost anunțată în invitație, dar și de maneliști celebri care vor cânta la nuntă.

Măru din Chitila, Andrei di Andi, Alex Puștiu, Naidin sunt maneliștii care cânt[ la evenimentul la care interlopul Mircea Nebunu este naș de cununie, cu toate că el apare încă pe site-ul Poliției Române ca fiind urmărit general .

Interlopul a fugit din țară în Italia pentru a nu executa o pedeapsă cu închisoarea în România, și și-a stabilit rezidența la Milano, acolo unde organizează petreceri cu maneliști români.

Interlopul Mircea Nebunu, urmărit general, e naș la o nuntă în Vaslui

Mircea Nebunu și soția sa, Andreea, apar ca nași la cununie religioasă și pe invitația la nuntă postată de miri pe Facebook.

Evenimentul religios are loc duminică, 21 mai, la o biserică din Solești, jud. Vaslui, apoi masa și dansul vor fi în complexul "La livadă" din Vaslui.

Toți maneliștii care vor fi prezenți l-au anunțat pe Mircea Nebunu, "Viața mea", ca fiind nașul de cununie.

De altfel, Măru din Chitila, Andrei di Andi, Alex Puștiu și Naidin au aprticipat la toate evenimentele organizate de Mircea Nebunu în Italia, la Milano, acolo unde s-a refugiat acum doi ani de autoritățile române.

Interlopul pare să nu aibă nicio grijă în Italia, el luând peste picior de mai multe ori autoritățile române care încă îl urmaresc.

Problemele penale ale lui Mircea Nebunu

Mircea Nebunu are de executat un an de înschisoare în România și este urmărit după ce a plecat din țară înainte de pronunțarea pedepsei.

A fost reținut la Milano pentru scurt timp, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene.

De atunci, Mircea Nebunu nu s-a sfiit să organizeze petreceri cu maneliști celebri, anunțate din timp pe rețelele de socializare.

La aceste petreceri a participat și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…