Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

Oricine visează la un câștig mare, dacă se poate peste noapte și fără niciun efort. Nimic altceva nu corespunde mai bine unui astfel de noroc decât un câștig la loto. Dar astrele îi favorizează doar pe unii nativi, la astfel de căștiguri. Iată care ar putea fi norocoșii până de Paște.

Zodiile care vor câștiga până de Paște FOTO Freepick

Probabil sunt extrem de puțini cei care nu au jucat niciodată la loto, n uau cumpărat un loz în plic sau nu au încercat niciodată niciun joc de noroc. Unii sunt „clienți vechi”, iar alții joacă doar din când în când. Unii joacă aceleași numere mereu, care pot fi datele de naștere ale celor dragi sau numere ce înseamnă ceva. Alții aleg numerele aleatoriu, fără o logică sau vreo însemnătate. Toți se prezintă la casierie să cumpere biletele și cu sperața că de data asta norocul le va surâde.

Ei bine, astrele nu sunt întotdeauna darnice cu noi toți. Iar de data asta, în perioada imediat urmtoare, doar trei zodii snt favorizate și ar putea fi printre câștigătorii cei mari.

Cele trei zodii care ar putea câștiga o avere

Având, în acest moment, un report de peste 28 de milioane de lei la 6/49, „berbecii” sunt printre favoriții astrelor în această perioadă.

Zodia Berbec este recunoscută drept una a învingătorilor, iar atunci când pare că norocul nu este de partea berbecilor, aceștia nu se tem să îl câștige prin forțele proprii. În această perioadă, ar fi înțelept să pună la lucru acele „forțe proprii” pentru a cumpăra un bilet la loterie.

Aflându-ne în mijlocul zodiei (21 martie, până pe 20 Aprilie), ce șansă mai bună pentru nativii din Berbec pentru a-și încerca norocul decât atunci când zodia lor domnește pe cer?

Citește tot articolul pe Click!.ro și află care sunt celelalte două zodii care ar putea fi printre marii câștgători ai premiilor de Paște. Află dacă zodia ta se numără printre acestea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...