Trei zodii considerate un adevărat balsam pentru cei din jur. Nativii care fac minuni în domeniul vindecării energetice

Trei zodii considerate un adevărat balsam pentru cei din jur. Nativii care fac minuni în domeniul vindecării energetice

Există trei zodii care sunt un adevărat balsam pentru cei din jur. Sunt grijulii și gata oricând să ofere ajutor necondiționat. Dacă le ai în preajmă, poți trece mult mai ușor peste problemele pe care le întâmpini.

Zodia Rac, pe primul loc în topul nativilor cei mai grijulii FOTO Shutterstock

Mai mult decât atât, prin felul de a fi, se spune că sunt zodii vindecătoare, scrie click.ro

Primul pe lista nativilor devotați se află cei născuți în zodia Rac. Despre aceștia se spune că sunt cei mai buni în domeniul vindecării energetice. Racii își oferă o liniște aparte și sunt cei mai empatici și mai plini de compasiune dintre semnele de apă. de fiecare dată, acești nativi reușesc să îți înțeleagă durerea și sunt acolo să te susțină cu iubirea și bunătatea lor.

Citește articolul complet pe click.ro

Au puțini prieteni, dar de încredere

Grija pe care Racii o au față de cei din jur poate să devină uneori copleșitoare. Zodia Rac este empatică și are tendința să se dăruiască mai mult decât ar trebui oamenilor din viața sa. Altfel spus, Racii vor încerca să te consoleze prin exemple preluate din viața lor, iar acest lucru poate să devină de multe ori deranjant pentru mulți oameni. Totodată liniștea și calmul Racilor poate să-i înfurie pe nativii care sunt în general vulcanici. Atunci când un nativ din zodia Racului este supăratdin cauza unui lucru, tăcerea sa poate să fie sfâșietoare pentru ceilalți.

Nativii din zodia Rac sunt în general foarte selectivi când vine vorba de oamenii pe care îi au în viața lor, scrie Astrology.com. Aceștia preferă să aibă puțini prieteni, dar de încredere. Racii sunt în general niște prieteni minunați. Sunt energici, gata să vadă întotdeauna partea plină a paharului. Sunt susținători excelenți și știu că să aline orice inimă frântă cu o vorbă bună. Racii au foarte multe de oferit în relațiile de prietenie, iar oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt adevărate comori în viața celorlalți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”