Trei zodii fără sorți de izbândă. Nativii de care ghinioanele se țin lanț, cine e sfătuit să nu călătorească

Trei zodii fără sorți de izbândă. Nativii de care ghinioanele se țin lanț, cine e sfătuit să nu călătorească

Pentru nativii a 3 zodii, indiferent ce ar face, până la sfârșitul lunii iunie nu le iese nimic din ceea ce își propun. Ghinioanele se țin lanț de ei, iar astrologii îi sfătuiesc să lase deoparte planurile pentru următoarea perioadă.

Trei zodii sunt urmărite de ghinion până la sfârșitul lunii iunie FOTO Shutterstock

Probleme și în plan amoros pentru Gemeni

Primii pe lista celor care nu reușesc să rezolve nimic din ceea ce își propun sunt nativii Gemeni. Astrologii spun că cel mai bine ar fi să lase schimbările și deciziile importante pentru luna iulie. Ghinioanele se țin lanț, astfel că nu le iese nimic, scrie fanatik.ro

Totodată, se pare că și în plan amoros se anunță probleme. Totul este să te înarmezi cu răbdare pentru că această perioadă va trece. Nativii sunt sfătuiți să nu acționeze din impuls și să aibă mare grijă la cuvintele pe care le folosesc. Mai devreme sau mai târziu s-ar putea să regrete ce au spus la mânie.

Fecioara va plăti pentru o greșeală făcută

Pentru Feciară se pare că a venit scadența. Dacă a greșit cuiva, în această perioadă va plăti. Li se recomandă să nu spere la reușite mari în pragul verii, nimic nu îi va merge. Ghinion va fi atât pe plan personal, cât și la locul de muncă.

Situația va fi ținută sub control, dacă vor sta liniștiți, fără să se implice în diverse discuții. Lasă criticile și invidia deoparte pentru că îți vor face și mai mult rău. De asemenea, dacă este cazul și pot ajuta pe cineva, sunt sfătuiți să o facă.

Balanța, risc de accidente

Balanța va trebui să dea socoteală pentru greșelile pe care le-a comis în trecut. Nativii acestei zodii vor avea parte de un ghinion la care nu s-au gândit vreodată. Astrele îți recomandă să stai în umbră măcar până la finalul lunii iunie.

Astfel vor evita discuțiile aprinse și poate chiar și niște accidentări. De asemenea, sunt avertizați să lase pentru mai târziu planurile de călătorie. Cel mai bine e să stea acasă pânî când lucrule se aranjează în sens pozitiv, spun astrologii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat