Trei zodii pentru care luna august va fi de neuitat. Bani, noroc și dragoste cât cuprinde

Trei zodii pentru care luna august va fi de neuitat. Bani, noroc și dragoste cât cuprinde

Ne apropiem cu pași repezi de luna august, iar pe lângă planurile pe care noi le avem pentru ultima parte a verii, vin surprizele pregătite de astre. Click! arată care sunt zodiile pentru care luna viitoare va fi una de neuitat.

Horoscop. FOTO Shutterstock

O scurtă privire în calendar ne arătă că ne aflăm deja la mijlocul lunii iulie . În acest ritm amețitor, până când apucăm să ne dezmorțim, vom intra și în august și vom simți că vara se apropie de final.

Mulți am început să ne facem speranțe (sau griji) pentru luna viitoare. Astrele nu țin neapărat cont de dorințele noastre, dar par să favorizeze trei zodii.

Nativii lor vor avea cele mai mari șanse la o lună de vis!

Leu

Nativii acestei zodii au parte de o perioadă bună în această vară, iar august va continua în același ritm. Poate că, până acum, deși lucrurile au mers bine pentru lei, nimic nu a părut să aibă acea scânteie a perfecțiunii, pe care o tot așteaptă în viața lor.

Ei bine, acest lucru se poate schimba în august, când o posibilă avansare la locul de muncă le va aduce un salariu mult mai mare decât cel pe care îl au acum.

Gemeni

Dacă sunt singuri, este foarte posibil ca marea lor poveste de dragoste să fie foarte aproape. Gemenii vor avea parte de o lună august plină de iubire și noi experiențe de viață, care le pot schimba întreg destinul. Iar dacă au deja o persoană dragă alături, nu este exclus ca o cerere în căsătorie, ori un copil, să le facă relația și mai strânsă.

Citiți în Click! care este cea de-a treia zodie care va avea parte de o lună august de neuitat!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat