Trenurile din zona Tokyo, afectate de o pană extinsă de curent

Trenurile din zona Tokyo, afectate de o pană extinsă de curent

Compania niponă de căi ferate East Japan Railway a anunţat întreruperi extinse ale serviciilor în zona Tokyo, duminică după-amiază, în urma unei pene de curent, informează agenţia Kyodo.

Cauza penei de curent nu este cunoscută deocamdată, însă a fost raportat un incendiu la o substaţie a companiei feroviare din Warabi, în prefectura Saitama învecinată capitalei, au declarat autorităţile locale pentru stingerea incendiilor.

Incendiul a fost stins în jurul orei locale 13:25 şi nu au fost raportate persoane rănite, conform departamentului de pompieri din Warabi.

Potrivit pompierilor, a fost primit un un apel în jurul orei 12:55 cu privire la o posibilă explozie în zona substaţiei. Ca urmare, compania East Japan Railway a anunţat că a sistat serviciile sale de transport în zona metropolitană Tokyo, inclusiv pe liniile Yamanote, Keihin-Tohoku şi Joban.

Unele dintre serviciile întrerupte au fost reluate parţial, însă linia Keihin-Tohoku şi alte câteva linii sunt în continuare nefuncţionale, potrivit companiei de căi ferate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro