Trepanații lui Voiculescu, PRIMA LOVITURĂ la BĂNUȚI! Primele RECLAME RETRASE!

Trepanații lui Voiculescu, PRIMA LOVITURĂ la BĂNUȚI! Primele RECLAME RETRASE!

A început! Raiffeisen Bank a anuntat ca nu mai are reclame la Antena 3, dupa ce internautii au lansat o campanie de boicotare a produselor care-si fac publicitate la televiziunile trustului Intact.

„Ati calculat riscurile finantarii unui post ca Antena3?”, a scris un internaut pe pagina oficiala de Facebook a Raiffeisen Bank Romania.

„Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala. 

Ziare.com a vrut sa afle concret daca decizia Raiffeisen Bank a fost luata in contextul in care fost initiata petitita de boicotare a produselor care au reclama la Antena 3. 

Iata raspunsul primit, conform Aktual24 : „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”. 

Primul brand care a reactionat dupa campania care indeamna la boicotarea produselor care-si fac reclama la Antena 3 a fost Zuzu, care a transmis joi ca isi pretuieste consumatorii si nu sustine „nici ura, nici razboaiele, indiferent de formele pe care le imbraca, pentru ca distrug, dezbina si dezumanizeaza”.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

4 Foarte interesante amănunte!

5 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO