Tribunalul Bucureşti - măsuri în contextul coronavirusului: Se recomandă evitarea prezenţei părţilor şi a publicului în instituţie; sălile de şedinţă - dezinfectate

Tribunalul Bucureşti - măsuri în contextul coronavirusului: Se recomandă evitarea prezenţei părţilor şi a publicului în instituţie; sălile de şedinţă - dezinfectate

Tribunalul Bucureşti recomandă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19, ca publicul şi părţile din dosare să evite prezenţa la instanţă şi la judecătoriile arondate acesteia.

"În contextul măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu coronavirusul (COVID-19), se recomandă evitarea prezenţei părţilor şi publicului larg la Tribunalul Bucureşti şi la judecătoriile arondate, în cazul în care aceasta nu este absolut necesară", se arată într-un anunţ publicat, joi, pe pagina de internet a instanţei.

Precizările vin după ce joi o persoană arestată preventiv, suspectă de infectare cu coronavirus, a fost adusă în sala de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

''Joi, am fost sesizaţi cu privire la împrejurarea că una dintre persoanele aflate în stare de arest preventiv transportată de la Penitenciarul Bucureşti-Rahova în sala de şedinţă, în faţa judecătorului, a declarat că este suspectă de infectare cu coronavirus. Faţă de această situaţie, s-a procedat la suspendarea şedinţelor de judecată ale Secţiei Penale, pentru dezinfectarea sălilor de şedinţă şi a zonelor în care a avut acces persoana respectivă, precum şi a spaţiilor aflate în imediata vecinătate a acestora'', precizează sursa citată.

Persoana care a indicat situaţia de infectare cu coronavirus a fost preluată de escorta penitenciarului şi se află în investigaţii medicale, menţionează reprezentanţii TB. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /