Tribunalul București a decis eliberarea Mirunei Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai. Decizia nu este definitivă

Tribunalul București a decis eliberarea Mirunei Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai. Decizia nu este definitivă

Tribunalul București a decis eliberarea din arest a Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri în localitatea 2 mai. Femeia este acuzată că a încercat să influențeze declarația iubitei fiului ei, care urma să fie audiată la DIICOT în calitate de martor.

FOTO Colaj

Tribunalul București a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv luata fata de inculpata Pascu Miruna, cu măsura controlului judiciar pe 60 de zile de la data rămânerii definitive a încheierii.

De asemenea, s-a menținut măsura controlului judiciar fata de inculpatul Pascu Claudiu Mihail, pana la o noua verificare a măsurii, dar nu mai târziu de 60 de zile.

Familia Pascu, trimisă în judecată

Tribunalul București a decis trimiterea în judecată a întregii familii Pascu, Miruna Pascu, Vlad Pascu și Claudiu Pascu, într-un dosar care vizează traficul de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal.

Judecătorii au refuzat să o plaseze în arest la domiciliu pe Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a omorât cu mașina doi tineri în localitatea 2 Mai.

Mama lui Vlad Pascu este acuzată că a încercat să influențeze declarația iubitei fiului ei, care urma să fie audiată la DIICOT în calitate de martor.

Judecătorul constată că din probatoriul administrat în cauză până în prezent rezultă indicii că inculpata intenţionează să întreprindă în continuare demersuri pentru a influenţa într-un mod favorabil fiului acesteia cercetările ce urmează a fi efectuate în respectiva cauză penală”, se arată în motivarea arestării preventive.

În cazul tatălui autorului accidentului de la 2 mai, măsura controlului judiciar a fost luată de către procurori în urma descinderilor din cadrul operațiunii „Hidra”. Atunci, în casa lui Mihai Pascu au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Tatăl șoferului drogat este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Procurorii DIICOT au inițiat o anchetă penală pe numele acestuia după ce au descoperit în locuința sa mai multe muniții pentru care nu deținea documente legale de proveniență.

Vlad Pascu este arestat și cercetat pentru că a omorât doi tineri după ce a condus sub influența drogurilor și a intrat într-un grup de tineri, lângă stațiunea 2 Mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat