Trimiși să lupte contra tancurilor doar cu puști de asalt, soldații ruși îi cer ajutorul lui Putin VIDEO

Trimiși să lupte contra tancurilor doar cu puști de asalt, soldații ruși îi cer ajutorul lui Putin VIDEO

Mai mulți soldați ruși s-au plâns că luptă împotriva ucrainenilor doar cu puști de asalt, în regiunea Avdiivka. Brigada a fost măcelărită, dar a trebuit să atace din nou, la ordinul comandanților ruși. Soldații cer intervenția președintelui rus.

O înregistrare video postată pe social-media arată un grup de soldați ruși cu fețele acoperite. Ei stau în spatale unui camarad care susține că sunt nevoiți să lupte fără arme și fără pregătire împotriva trupelor ucrainene care sunt mult mai pregătite și au un echipament militar bun, scrie Hotnews.

Potrivit înregistrării, soldatul se adresează președintelui rus Vladimir Putin și spune că au suferit pierderi masive, 70% din personalul unității murind pe front. În plus, se precizează că aceștia fac parte din Brigada 138 și au fost mobilizați din Sankt Petersburg și regiunea Leningrad și că luptă alături de Brigada 200 în regiunea Donețk.

Soldați ruși / Foto: Profimedia

Rușii îi cer lui Putin să intervină altfel ei vor fi măcelăriți, deoarece sunt trimiși să lupte fără echipament și pregătirea necesară.

Potrivit sursei citate, soldații ar fi amenințați cu moartea dacă nu ascultă ordinele date. Unii dintre ei sunt bolnavi și susțin că vor respecta ordinele doar dacă nu vor fi nevoiți să își asume riscuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu