Tristețe și resemnare la sediul PSD, cu brânză, salam și roșii aduse de Petre Daea. Cine e alături de Dăncilă în Kiseleff

Tristețe și resemnare la sediul PSD, cu brânză, salam și roșii aduse de Petre Daea. Cine e alături de Dăncilă în Kiseleff

Atmosfera din sediul PSD, situat în centrul Capitalei, e una de tristețe și resemnare din cauza sondajelor care arată un rezultat foarte slab pentru Viorica Dăncilă la prezidențiale, potrivit surselor din partid. Singurul care a încercat să le ridice moralul PSD-iștilor a fost Petre Daea, care a venit la prânz cu mâncare tradițională – roșii, brânză, salam de la Casa de Comerț Unirea și pâine.

Liderii PSD încearcă să se îmbărbăteze cu vești venite din teritoriu, precum o mobilizare mai slabă decât de obicei a liberalilor în unele fiefuri tradiționale, dar până și ei recunosc în fața ziariștilor că scorurile din exit-poll-uri pentru Viorica Dăncilă încep cu 4 sau chiar cu 3.

La sediul PSD din Șoseaua Kisellef, alături de Viorica Dăncilă se află Lia Olguța Vasilescu – șefa de campanie, Valeriu Steriu – purtătorul de cuvânt, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor – secretarul general al PSD.

Toți liderii stau cu ochii pe statisticile legate de prezență ale Biroului Electoral Central și, mai ales, pe cele legate de votul în mediul rural, de unde așteaptă o echilibrare a situației. Deși în mod tradițional electoratul PSD se mobilizează în prima parte a zilei, social-democrații își spun că cifrele din mediul rural ar fi “pe un trend ascendent”, potrivit surselor G4Media.ro.

În schimb, prezența masivă din Diasporă (unde până la ora 17.45 se depășise pragul psihologic de 800.000 de voturi) e o veste neplăcută pentru pesediști, care știu că acolo vor pierde masiv, potrivit surselor G4Media.ro.

Pentru scurt timp la sediu a fost și fiul lui Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi, dar el a plecat.

Din sediu lipsesc greii partidului – Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților), Gabriela Firea (primarul Bucureștiului) sau Paul Stănescu.

SURSA: G4Media.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…