Triunghi amoros în folclorul românesc?

Triunghi amoros în folclorul românesc?

Delia Barbu se iubește cu un om de afaceri! Nimeni altul decât cel care i-ar putea fi socru unei cunoscute soliste de muzică populară de la noi!

Artista Delia Barbu, angajată a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, a reușit de-a lungul timpului să își țină relațiile amoroase departe de ochii presei, fapt pentru care acestea au rămas o enigmă pentru marea partea a fanilor acesteia.

Potrivit GorjOnline , atunci când au apărut zvonuri legate de o presupusă relație de iubire pe care artista de muzică populară ar trăi-o aceasta le-a infirmat în cadrul interviurilor.

Cu toate acestea, astfel de povești încep să prindă contur întrucât anumite surse din domeniul artistic spun că artista ar avea o relație alături de un om de afaceri din Dolj, extrem de cunoscut. Acesta ar fi tată iubitului solistei Marcela Fota! Cea din urmă trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr în vârstă de 23 de ani! Mai exact, Delia Barbu i-ar putea deveni soacră Marcelei Fota!

Ar fi o situație inedită, având în vedere că cele două par destul de apropiate, fiind văzute des împreună, cu atât mai mult cu cât, Delia Barbu și-a cunoscut partenerul chiar la o petrecere la care a însoțit-o pe Marcela Fota.

Sursele mai afirmă că afaceristul ân vârstă de 45 de ani se află în proces de divorț cu femeia alături de care a avut o căsnicie de 17 ani și cu care are 3 copii.

Între cei doi totul ar merge foarte bine, întrucât sursele afirmă că cei doi s-au mutat îmrepună alături de două dintre fiicele afaceristuluui, cât și fiul solistei, într-o casă pe care bărbatul a cumpărat-o în Craiova.

Relația dintre ei ar dura de mai bine de un an, iar unul dintre indiciile care i-a dat de gol ar fi o fotografie pe care Dalia Barbu a făcut-o în mașina afaceristului și pe care a postat-o pe rețelele de socializare. La scurt timp însă poza a fost ștearsă, dar acel Mercedes i-ar fi fost dăruit mai apoi artistei.

Omul de afaceri este patronul uneia dintre cele mai mari firme în domeniul construcțiilor și cel al materialelor de construcții, cu puncte de lucru în câteva orașe din Dolj, potrivit Gorj Online. Potrivit datelor de pe portalul ANAF numai una dintre firmele sale a derulat afaceri de 16,5 milioane de euro.

În breaslă se știe de ceva vreme de relația dintre cei doi, însă, inițial, spuneau că afaceristul o impresariază pe Delia Barbu. De fapt, omul de afaceri a organizat o petrecere privată la care fiul său a venit cu Marcela Fota, iar acesta era însoțită de către Delia Barbu și așa s-au cunoscut”, potrivit sursei citate pentru Gorj Online.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia