TROMPETA, futila PSD, o cam dă în mintea ĂLEIA de la Caracal

TROMPETA, futila PSD, o cam dă în mintea ĂLEIA de la Caracal

După ce încearcă să ne îngrădească dreptul la liberă exprimare pe internet cu amenzi de până la 100.000 de lei prin legea defăimării inițiată de măscăriciul condamnat Liviu Dragnea, acum fertila Gabriela Firea a decis că dreptul fundamental al accesului la justiție îi aparține doar ei și PSD-ului.

În calitatea sa de purtătoare de cuvânt a PSD, Firea a transmis un comunicat presei cum că „acțiunea în instanță a PNL împotriva guvernului este un abuz de drept și o implicare a instituțiilor statului în jocurile politice și că Partidul Social Democrat condamnă cu fermitate aceste practici total antidemocratice”.

Ne amintim desigur cum Firea i-a făcut o plângerea penală lui Traian Băsescu la parchet pentru o declarație politică a acestuia la tv. Adică și ea a implicat instituțiile statului, respectiv PICCJ, în jocurile sale politice. Ba mai mult, Firea care n-a mai făcut niciun copil din 2015, merge până acolo unde se declară dezamăgită că Băsescu nu vrea să încheie medierea și astfel ea să câștige jocul politic cu mâna moartă PÎCCJ: ''Nu am încheiat, din păcate, medierea, din motive care nu-mi pot fi mie imputabile. Cred că nici nu a fost o intenţie foarte serioasă de mediere. Parchetul ne va anunţa, în perioada următoare, ce se va întâmpla cu acest dosar'', a declarat Gabriela Firea, la B1 TV.

Așadar, să ne înțelegem: doar ea are dreptul să apeleze la justiție dacă are vreo problemă de rezolvat, alții, nu! Și desigur PSD-ul!
Încet, încet, Firea, Dragnea, Cristiana Anghel, după ce o să ne pună pumnul în gură, o să ne ia și dreptul la justiție! Nu-i nimic, așa se scoate lumea la vot. Și nu mă refer la generația „Stalin”, ci la generația „Facebook”. Așa a crezut și Elena Ceaușescucă noi românii suntem doar „viermii!”.   Alexandru Panait/Curentul

Dovezi concrete de futilitate

De exemplu purtătoarea de cuvânt a PSD a remis în urmă cu câteva luni presei un comunicat în care scria: „Guvernul Ponta a realizat cea mai mare creștere a numărului de kilometri de autostradă din ultimii ani. Mai precis, în perioada 2012-2014 au fost construiți cca 700 de Km de autostradă, cu cca 300 Km mai mult decât în perioada 2000-2011. Tocmai de aceea, PNL trebuie să știe că, dacă există un guvern care poate duce la bun sfârșit marile proiecte de autostradă, inclusiv autostrada Pitești-Sibiu, acela este Guvernul Ponta”.

Ceea ce declară madam Pandele înseamnă așa: 100 km făcuți de Ceaușescu, București-Pitești, 400 km construiți de Boc și 700 construiți de Ponta. În total 1200 km de autostradă construiți până în 2014 în România. Oare Firea are creierul brăzdat de autostrăzi sau din contră?
Până în prezent în România sunt construiți 684,7 km de autostradă. Din care 109,6 făcuți de Ceaușescu, 152 km făcuți până în 2007 iar restul de 423,1 km au fost inaugurați începând cu decembrie 2009.

Promovează pe blogul personal articole de genul „Gabriela Firea a întors toate privirile la Conferința județeană a PSD”
A acuzat PNL de iresponsabilitate pentru că a contestat Legea Bugetului la CCR deși PSD contestase și el chiar de două ori: prima dată în 1998 și a doua oară în 2005, ambele sesizări fiind respinse de CCR.
A remis un comunicat în care concluziona că presa și opoziția au blocat apariția noilor manuale pentru clasele I și a II-a deși ulterior ministrul Educației a fost schimbat din funcție.
În ianuarie 2010 la înmormântarea primului soț, l-a îngropat pe acesta cu câteva ore mai devreme decât anunțase pentru ca fiul acestuia din prima căsătorie să nu poată participa.
La sfârșitul lunii mai 2010, întrebată de Cristian Boureanu dacă are un amant, aceasta s-a simțit lezată și l-a dat în judecată pe acesta cerându-i 500.000 EURO despăgubiri. După două luni, aceasta se căsătorea cu Florentin Pandele urmând chiar să îmbrace și o rochie albă. Evident că de la Boureanu nu a mai luat niciun leuț.
În anul 2014, Firea pierde definitiv la Înalta Curte procesul în care Narcisa Iorga o acuzase de ultraj, șantaj și amenințare, rămânând cu amenda aplicată de procurori.
În vara lui 2014 fiul său din prima căsătorie pică BAC-ul cu nota 1,2 la Limba Română. Reușind să treacă în sesiunea din toamnă, Firea cu prima ocazie a declarat:„este o minciună că fiul meu a picat Bac-ul”.
A urmat campania electorală în care aceasta a avut atacuri furibunde la familiile care nu au copii, pentru care a și fost avertizată de Consiliul Discriminării, la românii din diaspora, la Traian Băsescu, la Șeful Comisiei Externe din Bundestag, la presă și la oricine i-a ieșit în cale și nu-l adula pe Victor Ponta.
Firea tot își laudă proiectul de lege privind castrarea violatorilor și pedofililor pe la televizor, mințind că acesta a fost votat cu o largă majoritate în SENAT. Adevărul e că legea a trecut tacit de SENAT și este greșită așa cum a constatat Consiliul Legislativ, ea prevăzând castrarea persoanelor care sunt condamnate în urma unei încăierări și nu a unui viol sau a pedofiliei.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro