Trompetele ANTI-DNA publică o NOUĂ INTOXICARE! Zici că e SCRISĂ de Ghiță după ce a TRAS PE NAS!

Trompetele ANTI-DNA publică o NOUĂ INTOXICARE! Zici că e SCRISĂ de Ghiță după ce a TRAS PE NAS!

Trompetele anti-DNA, în frunte cu Evenimentul Zilei, publică duminică, în regim de BOMBĂ încă o intoxicare ordinară! Scula lui Ghiță, fostul ofițer SRI, senatorul Daniel Savu, a postat pe  Blogul său o așa-zisă „sesizare” primită din partea unui „cadru didactic anonim” de la „Universitatea de Vest” Timișoara. Cretinii care au decis să publice această făcătură n-a catadicsit nici măcar s-o citească! Că, deh, ordinul se execută, nu se discută! Textul pare scris de Ghiță după ce a tras pe nas, vorba lui Orcan! E plină de greșeli de scriere !!! Le-am subliniat ca să vedeți și voi cât de cretini ne cred ăștia... 

"Am primit un email de la un cadru didactic din Timișoara, pe care cred că este de interes public să îl prezint integral, fără niciun fel de intervenție sau comentariu, cu precizarea că informațiile semnalate pot și trebuie să fie verificate de autoritățile competente", a scris Savu pe blog. 

Redăm mai jos mailul „primit” de senatorul Savu: 

„Bună ziua,
Vă rog să mă scuzaţi că nu îmi voi dezvălui adevărata identitate, din raţiuni de lesne de înţeles după ce veţi citi acest email. Sunt cadru didactic în cadrul Universităţii de Vest Timişoara, iar în anul 2012 am făcut parte din Comisia de Etică a Universităţii mai sus menţionate.
 
La acel moment, în anul 2012 când a fost analizat presupusul plagiat în cadrul tezei de doctorat a doamnei Laura Kodruta Kovesi, noi cei din Comisia de Etică am aprobat pur formal raportul Comisiei de Verificare numită la propunerea domnului rector Prof Dr. Marilen Pârtea de către Senatul UVT prin Hotărârea Senatului nr. 6 din 07.06.2012, punctul 17 pe ordinea de zi.
 
Alegerea membrilor acelei Comisiei nu a fost deloc una întâmplătoare. Cei 3 membri ai Comisiei Technice au fost conf.Dr. Lucian Bercea, decanul facultăţii de drept şi membru al Catedrei de Drept Privat, Prof. Dr. Anton Trailescu şi Prof Dr. Radu Bufan.
 
Aveţi aici linkul către site-ul UVT unde Se afla Hotărârea mai sus menţionată. http://www.uvt.ro/upload/pdf/hs-6-07061201.pdf
 
Rolul central în această comisie care a realizat partea tehnică a „albirii” doamnei Kovesi l-a avut Prof Dr. Radu Bufan, şeful Catedrei de Drept Privat, avocat şi lichidator. Domnia sa avea o relaţie personală cu doamna Kovesi.
 
Dânsul a comunicat colegilor mai apropiaţi din Facultate faptul că doamna Kovesi l-a rugat să se implice în problema plagiatului domniei sale iar el speră că astfel să primească sprijin din partea doamnei Kovesi pentru a-şi soluţiona favorabil în dosar penal pe care dânsul îl avea şi îl are în continuare la DNA structura centrală, dosar în care se începuse urmărirea penală împotrivă sa pentru privatizarea frauduloasă, retrocedări dubioase şi subevaluarea activelor celui mai mare combinat de porci din România (Comtim). În acea privatizare domnul Bufan fusese lichidator.
 
http://m.adevărul.ro/locale/timişoara/exclusiv-dosarul-comtim-dezgropat-palat-vandut-pret-dumping-1_50ae4d2b7c42d5a6639b754a/index.html
 
http://www.infolegal.ro/o-fosta-judecatoare-si-un-avocat-urmariti-penal-in-dosarul-comtim/2010/11/18/
 
În mod clar doamna Kovesi s-a ţinut de promisiunea făcută domnului Bufan intru-cat dosarul domniei sale de la DNA a rămas îngropat în sertarele procurorilor deşi alte dosare cu teme similare (cazul privatizarea ICA, retrocedări cu supra sau subevaluări s-au lăsat cu arestări şi condamnări).
 
Toate deciziile ulterioare, de neplagiat în cazul doamnei Kovesi au fost luate pe baza descrierilor din acel raport tehnic întocmit de către comisia numită de către Senatul UVT. ( Decizia Comisiei de Etică a UVT, etc)
Domnul proaspăt promovat decan Lucian Bercea era membru al Catedrei profesorului Bufan şi ascultă de acesta din urmă.
 
Trebuie spus că va trasmit acest email deoarece acum se încearcă a doua albire la universitate a plagiatului doamnei Kovesi deoarece cadrelor didactice din Facultatea de Drept nu le vine uşor să invalideze deciziile anterioare prin care s-a hotărât în anul 2012/că doamna Kovesi nu a plagiat.
 
Mai mult, în mare personajele sunt aproximativ aceleaşi. Domnul rector Pârtea care ştie ce s-a întâmplat în anul 2012 va face orice ca să nu iasă adevărul la iveală, iar cel de al treilea membru al Comisiei Technice numite de Senatul UVT prin Hoţ. 6/07.06.2012, domnul Prof. Anton Trailescu actualmente face parte din actuala Comisie Juridică a CNATDCU (cea care va da verdictul final al plagierii/neplagierii de către doamna Kovesi.
 
Cu alte cuvinte, domnul Prof. Trailescu se va verifica el pe el dar de data asta aflându-se într-un for superior. Desigur că, dacă va fi întrebat de procurori sau altcineva, domnul Bufan va nega aceste aspecte, dar ceea ce v-am redat în acest email este absolut sigur aşa că dacă ar fi audiat chiar în calitate de martor, sub poligraf, adevărul ar ieşi la iveală (înţeleg că domnul Tariceanu a putut fi audiat cu detectorul de minciuni ca martor de către DNA).
Sper să ajutaţi că adevărul să iasă la iveală încât să nu ne mai fie frică în această ţară, să fim nevoiţi să trimitem emailuri anonime.
 
Cu deosebită stima,
Un cadru didactic ce doreşte că minciuna şi impostura să nu se mai perpetueze.”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

4 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

5 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…