Trucul care previne apariția ridurilor în timpul somnului VIDEO

Trucul care previne apariția ridurilor în timpul somnului VIDEO

Un influencer a împărtășit un truc care, potrivit ei, poate salva fețele oamenilor de semnele îmbătrânirii, scrie Daily Star .

Isabelle, din New York, SUA, a fost lăudată de fani pentru că arată „pe jumătate din vârsta ei” atunci când a început să posteze pe TikTok videoclipuri cu diverse trucuri și sfaturi de îngrijire a pielii.

Femeia în vârstă de 31 de ani are un sfat neconvențional pentru a reduce ridurile - nu trebuie să spargi o bancă și nu trebuie să cheltui nici măcar un leu pe creme „miraculoase” sau gadgeturi sofisticate.

„Dacă dormi pe o parte, îți creezi riduri pe față în fiecare noapte. Și, ca o persoană de (aproape) 32 de ani, am reușit să mă obișnuiesc să dorm pe spate. Dar știu că nu este atât de ușor pentru toată lumea. Tot ce ai nevoie sunt prosoape de hârtie, o pernă și o față de pernă. Îți înghesui literalmente rolele de prosoape de hârtie - asigură-te că sunt frumoase și pline - într-o față de pernă mare”, a explicat aceasta.

Isabelle a demonstrat trucul și a spus că a preferat să folosească o față de pernă king size și o pernă de mărime standard, astfel încât să aibă mai mult spațiu pentru a îndesa prosoapele de hârtie în interiorul feței de pernă.

„Și apoi le depărtezi și dormi cu capul în mijloc, iar capul tău nu se poate mișca la propriu”, a spus ea în timp ce ajusta prosoapele de hârtie. „Astfel vei învăța cum să dormi pe spate”.

Ea a spus că trucul cu perna te poate salva de semnele de îmbătrânire și ridurile pe care le poți face în timp ce dormi.

„Sunt literalmente obsedată de asta, este o nebunie!”, a adăugat Isabelle.

Persoanele care se chinuiau să doarmă pe spate au găsit sfatul „util și genial”, dar alții au spus că se tem de paralizia în somn.

„Am încercat, dar nu pot, mă doare spatele atât de tare”, a scris un utilizator.

„Tocmai m-ai salvat de sute de dolari dați aiurea”, a comentat un altul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...