Trucul care te ajută când gătești. Uleiul nu va mai sări din tigaie, când prăjești

Trucul care te ajută când gătești. Uleiul nu va mai sări din tigaie, când prăjești

Trucul la care nu s-a gândit nimeni, dar va face să nu mai sară uleiul din tigaie, atunci când prăjești. Este simplu ș ingenios și trebuie doar să fii atentă la niște mici detalii.

Trucul care face să n umai sară uleiul când prăjești

Ni se spune mereu să consumăm fructe și legume, pentru o viață sănătoasă. Și așa este, trebuie să consumăm cât mai multe fructe și legume. Dar, adevărul este că atunci când ți se face poftă de-o prăjeală, nimic nu poate egala gustul savuors al unei felii de carne prăjite pe grătar, dacă ai această posibilitate.

Însă dacă nu ai grătar și pofta e mare, merge și o felie de carne prăjită în tigaie, chiar dacă te apucă durerea de cap numai gândindu-te la cât ulei va fi peste tot în jurul aragazului , după prăjire. Știm cu toții cum sare uleiul când prăjim în ulei. Chiar dacă finalul merită, putem ocoli această neplăcere.

Efectul de stropire a uleiului apare atunci când stropii de apă din alimente intră în contact cu uleiul încins de pe foc. Iată de ce ingredient ai nevoie pentru a opri acest lucru.

Un tiktoker a făcut public un scurt videoclip în mediul online în care explică, pas cu pas, cum ar trebui să procedeze cei care gătesc pui.

Citește toată știrea pe Click!.ro și află care este micul secret care te va scăpa de la curățarea milioanelor de stropi de ulei și va face ca tigaia ta să prăjească fără să mai stropească uleiul în toată bucătăria.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro