Trucul de machiaj al Reginei Elisabeta, pe care Kate Middleton l-a evitat

Trucul de machiaj al Reginei Elisabeta, pe care Kate Middleton l-a evitat

Aparițiile publice ale Prințesei de Wales sunt adesea spectaculoase. Nu doar rochiile lui Kate sau pantofii ei preferați de vară atrag atenția oamenilor, ci și produsele de machiaj și de îngrijire a pielii pe care le folosește.

Prințesa de Wales și Regina Elisabeta FOTO Arhivă

De la dragostea ei pentru uleiul de măceșe, până la luciul de buze, Kate Middleton are în colecția ei un amestec de produse accesibile și de ultimă generație. Totuși, pare să lipsească ceva esențial. Un anumit truc de machiaj al regretatei Regine Elisabeta, notează Yahoo Life .

Acest mic secret a ajutat-o să obțină farmec unic și atemporal. În timp ce Prințesa de Wales optează pentru un machiaj subtil și proaspăt Regina Elisabeta a fost un fan al buzelor îndrăznețe.

Rujul roșu, care făcea mereu diferența

Regina Elisabeta a fost fotografiată, în mod regulat de-a lungul domniei sale de 70 de ani, purtând ruj roșu sau roz-închis. Aceste nuanțe îndrăznețe au fost atât de asociate cu Regina Elisabeta, încât make-up artistul britanic, Charlotte Tilbury, a scos pe piață rujul Matte Revolution ca un „omagiu pentru Majestatea Sa”.

image

Fie că mergea la o cursă roială de cai, lângă Castelul Windsor, fie într-o vizită oficială sau chiar la un banchet de stat, acestea erau nuanțele pe care miza de fiecare dată. A existat, de asemenea, un potențial element nostalgic în trucul de machiaj al Reginei Elisabeta , deoarece roșul era o alegere foarte populară a vedetelor de la Hollywood din anii 1950.

Marilyn Monroe - pe care Regina Elisabeta a cunoscut-o în 1956 - a fost văzută adesea cu ruj roșu, la fel ca și Elizabeth Taylor. Regina a fost încoronată în 1953 și se susține că a avut o culoare personalizată de ruj făcută pentru ziua ei cea mare, care era de un „roșu profund, rubin”, conform The Express.

Pe de altă parte, Prințesa de Wales are propriul său stil și nu pare dornică de a-i urma exemplul. Încă din primii ani ai relației ei cu Prințul William și până în prezent, se pare că nuanțele roșii sau roz intens nu sunt ceea ce ea consideră că i s-ar potrivi.

image

A fost fotografiată, constant, purtând nuanțe nud, roz subtil sau luciu de buze, încă din 2006. Alegerile sale nu sunt împotriva protocolului regal. În schimb, Kate preferă să își accentueze mai mult machiajul ochilor. Inclusiv în ziua nunții, ea a susținut că s-a machiat singură, punându-și ochii în evidență cu ajutorul eyelinerului.

Rujurile inspirate de Regina Elisabeta

Rujul Queen Matte Revolution

image

Acest ruj uluitor roz intens a fost numit în omagiu adus Reginei Elisabeta și a fost inspirat de ea. Are o formulă construibilă și conține pigmenți strălucitori 3D și un amestec de uleiuri. Cost: 34 dolari.

Rujul Sandwash Pink Bobbi Brown

image

Acest ruj fabulos semi-mat este o nuanță bej-roz care este super versatil și poate fi asortat cu orice aspect de machiaj. Cost: 36 dolari.

Rose Shimmer

image

Această nuanță roz moale se înțelege a fi nuanța exactă pe care Prințesa de Wales a fost văzută cândva purtând-o la Wimbledon. Este o alegere drăguță, perfectă pentru purtarea zilnică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat