Trump: Acuzaţiile la adresa judecătorului Kavanaugh sunt ''total politice''

Trump: Acuzaţiile la adresa judecătorului Kavanaugh sunt ''total politice''

Acuzaţiile de agresiune sexuală la adresa judecătorului Brett Kavanaugh, nominalizat de Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, sunt "total politice", a declarat luni la New York preşedintele american, relatează AFP.

"Este un bărbat perfect cu un trecut ireproşabil", "un om remarcabil", a declarat Trump în legătură cu magistratul conservator. "Tot ce iese brusc la iveală, în opinia mea, are motivaţie total politică", a menţionat preşedintele Trump, referindu-se la faptul că aceste acuzaţii au fost dezvăluite la trei decenii după faptele invocate.

Încă o femeie l-a acuzat de comportament sexual nepotrivit pe judecătorul Brett Kavanaugh, nominalizat de preşedintele Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, a relatat duminică revista The New Yorker, citată de AFP.

Noua acuzaţie survine cu patru zile înainte de audierea în Senatul Statelor Unite a lui Christine Blasey Ford, prima femeie care a susţinut că a fost agresată sexual de Kavanaugh, la începutul anilor '80, pe vremea când ei erau colegi de liceu. Ea urmează să depună mărturie joi, când comisia judiciară a Senatului va afla oficial şi punctul de vedere al judecătorului.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 Așa o fi?

4 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

5 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?