Trump anunţă plecarea în curând a avocatului Casei Albe, Don McGahn

Trump anunţă plecarea în curând a avocatului Casei Albe, Don McGahn

Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri plecarea din funcţie în curând a avocatului Casei Albe Don McGahn, în momentul în care ancheta procurorului special Robert Mueller devine din ce în ce mai ameninţătoare pentru cercul de apropiaţi al preşedintelui SUA, relatează AFP şi dpa.

"Avocatul Casei Albe Don McGahn îşi va părăsi postul în toamnă, la scurt timp după confirmarea (sper) a judecătorul Brett Kavanaugh la Curtea Supremă", a anunţat Trump pe Twitter.

"Am lucrat cu Don o lungă perioadă de timp şi îi apreciez cu adevărat munca!", a adăugat el, fără a face alte precizări în legătură cu motivele acestei plecări.

Declaraţiile preşedintelui Trump pe Twitter au confirmat informaţiile apărute în mass-media din SUA.

Trump l-a nominalizat în iulie pe judecătorul conservator Brett Kavanaugh pentru a ocupa postul rămas vacant la Curtea Supremă după retragerea lui Anthony Kennedy.

Don McGahn a avut mai multe întrevederi în această lună cu Robert Mueller în ancheta acestuia privind presupusa ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Trump a spus că a autorizat discuţiile avocatului său cu procurorul special.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluire de mare amploare în presa germană despre operațiunea secretă de 11,5 milioane de euro a …