Trump: conservatorii sunt „angajaţi într-o luptă istorică împotriva marxiştilor, globaliştilor şi comuniştilor”

Trump: conservatorii sunt „angajaţi într-o luptă istorică împotriva marxiştilor, globaliştilor şi comuniştilor”

Conservatorii sunt "angajaţi într-o luptă istorică împotriva marxiştilor, globaliştilor şi comuniştilor din întreaga lume", a spus, vineri, fostul preşedinte american Donald Trump, la Budapesta, a consemnat MTI, citată de Agerpres.

Donald Trump. EPA EFE

Afirmația a fost făcută într-un mesaj video către Conferinţa Politică a Acţiunii Conservatoare (CPAC) de la Budapesta.

„Luptăm împotriva barbarilor care vor să ne demoleze libertatea şi tradiţiile noastre şi tot ceea ce preţuim", susţine Trump.

„O naţiune fără frontiere nu este deloc o naţiune"

Fostul preşedinte american consideră că civilizaţia occidentală are „probleme serioase".

„Noi toţi, atât în Europa, cât şi în America, trebuie să luăm atitudine împreună pentru a ne apăra cultura, graniţele, valorile iudeo-creştine, identitatea noastră şi modul nostru de viaţă de cei care vor să distrugă naţiunile noastre iubite", a mai spus Trump.

„Credem în tradiţie, în statul de drept, în libertatea de exprimare şi demnitatea dată de Dumnezeu fiecărei vieţi omeneşti. (...) Acestea sunt ideile care leagă mişcarea noastră şi acestea sunt ideile care vor salva civilizaţia occidentală", spune Trump, care mărturiseşte că este „o adevărată onoare" să se adreseze „patrioţilor iubitori de libertate reuniţi în Ungaria", care „consideră că credinţa şi familia sunt fundamentul unei societăţi bune şi libere" şi că „o naţiune fără frontiere nu este deloc o naţiune", a mai spus fostul lider de la Casa Albă.

Trump i-a muilțumit lui Viktor Orban

Donald Trump i-a transmis mulţumiri premierului Viktor Orban, precizând că, în calitate de preşedinte, a fost „onorat să întărească prietenia specială dintre Statele Unite şi Ungaria timp de patru ani incredibili".

„Continue lupta şi să nu pregete niciodată în apărarea libertăţii şi civilizaţiei noastre", a mai spus fostul preşedinte american, care i-a încurajat totodată pe conservatorii din Ungaria şi Europa.

„Câştigăm acum şi vom finaliza", a îmai spus Trump. .

În ultima zi a conferinţei, Kari Lake, fostă candidată republicană pentru postul de guvernator în Arizona, a subliniat într-un discurs necesitatea de a lupta împotriva ştirilor false, precum şi a unor lideri puternici, dispuşi să înfrunte mass-media şi cărora să nu le fie teamă de critică.

Fosta candidată republicană consideră o idee bună desfăşurarea de discuţii de pace între Ucraina şi Rusia la Budapesta. Ea a remarcat în acelaşi timp că Statele Unite au cheltuit până acum 170 de miliarde de dolari pentru a sprijini Ucraina, în timp ce pe la graniţa de sud intrau în SUA „carteluri de droguri".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis