Trump, înfuriat după ce o actriță de comedie a venit la o ședință foto cu o reprezentare a capului său tăiat

Donald Trump și-a exprimat mânia miercuri după ce actrița de comedie, cântăreața și prezentatoarea americană Kathy Griffin a prezentat în timpul unei ședințe foto reprezentarea unui cap tăiat plin de sânge care seamănă puternic cu cel al președintelui american, relatează AFP.

"Lui Kathy Griffin ar trebui să-i fie rușine. Copiii mei, și în special fiul meu de 11 ani Barron, au avut probleme cu asta. Este ceva bolnav!", a scris pe Twitter miercuri dimineață Donald Trump, care vorbește foarte rar despre fiul său cel mic.

Conștientă că a depășit limita, comediana de 56 de ani, o opozantă convinsă a președintelui republican, și-a cerut scuze într-un mesaj video publicat de contul său de Twitter: "Sunt o comediană, am depășit limita, am schimbat limita și am depășit-o. Am mers prea departe, imaginea este prea deranjantă. Înțeleg că am ofensat oameni, nu este amuzant, înțeleg acest lucru", a spus ea.

"Vă rog să mă iertați, am mers prea departe. Am făcut o greșeală și m-am înșelat", a adăugat ea.

Fotografia provocatoare a fost postată online de fotograful Tyler Shields, dar Kathy Griffin i-a cerut să o retragă.

"Dezgustător, dar nu suprinzător", a postat pe Twitter marți seară unul din fiii președintelui american, Donald Trump Jr. "Asta este stânga de astăzi. Ei consideră că așa ceva este acceptabil. Vă imaginați ce-ar fi fost dacă un conservator ar fi făcut asta când Obama era președinte?", a întrebat el retoric.

Și Chelsea Clinton — fiica fostului președinte Bill Clinton și a contracandidatei democrate a lui Trump la ultimele alegeri, Hillary Clinton — și-a exprimat și ea dezaprobarea. "Este abominabil și este rău. Nu este niciodată amuzant să faci glume despre uciderea unui președinte", a spus ea.

Potrivit postului ABC, Serviciul Secret, care este însărcinat cu protecția președintelui, va analiza acest caz.

Kathy Griffin, o susținătoare a comunității LGBT, a câștigat două premii Emmy pentru o emisiune de reality-show care a urmărit cariera și dezamăgirile ei sentimentale la Hollywood, difuzată între 2005 și 2010.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!