Trump Jr., criticat de internauți pentru un mesaj pe Twitter în care o învață pe fiica sa ce înseamnă ''socialismul''

Trump Jr., criticat de internauți pentru un mesaj pe Twitter în care o învață pe fiica sa ce înseamnă ''socialismul''

Un mesaj postat pe Twitter de Donald Trump Jr. cu ocazia Halloween-ului, în care o învăța pe fiica sa ce înseamnă ''socialismul'', a stârnit un val de critici la adresa presupusei ignoranțe a fiului președintelui american, informează miercuri AFP.

Sursa foto: Donald Trump Jr. / Twitter

''O să iau jumătate din bomboanele lui Chloé în seara asta și o să le dau unui copil care a rămas acasă. Nu e niciodată prea târziu pentru a o învăța ce înseamnă socialismul'', a scris marți seara, fiul cel mare al lui Donald Trump sub fotografia fiicei sale care ține în mână o găleată cu dulciuri.

Reacțiile nu au întârziat să apară, cea mai mare parte dintre internauți ridiculizând mesajul lui Donald Trump Jr.

''Serios? Fiica dumneavoastră nu are destule? Unii dintre noi ar spune că asta se cheamă 'a fi generos'. Unii dintre noi am mers la colindat cu o cutie de donații pentru UNICEF'', a comentat Padma Lakshmi, fost manechin de originea indiană și fosta prezentatoare a emisiunii culinare Top Chef.

''Ar trebui să-i promiteți bomboane pentru a vă vorbi de bine și apoi să nu-i mai dați nimic. Niciodată nu e prea devreme să o învățați secretele organizației Trump'', a scris jurnalistul Adam Weinstein, făcând referire la suma de 25.000 de dolari promisă de Donald Trump familiei unui militar ucis în Afganistan și oferită cu întârziere.

Internautul Bearpigman i-a amintit lui Donald Trump Jr că ''socialismul înseamnă, mai întâi, ca dulciurile să fie gratis. Dacă luați jumătate din ele pentru motive pe care nu le înțelege nimeni, atunci se cheamă capitalism''.

''Dragă, arată bomboanele pe care le-ai câștigat gratuit. Nu le împărți cu nimeni. Așa procedează cei din familia Trump. Suntem egoiști'', a comentat o altă internaută, Trisha_Bateman, subliniind într-un alt mesaj că ''bomboanele de Halloween sunt gratuite, iar oamenii le oferă tot gratuit''.

''Gratuite?'' i-a răspuns OneNation0, un susținător al lui Donald Trump. ''Am plătit 6 dolari pentru o pungă, asta e problema cu voi, democrații, credeți că totul este gratis''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant /

2 VIDEO Se temeau că va fi raportată pentru „nuditate” sau „pornografie”, dar n-a fost așa...

3 Curtea de Apel Braşov încalcă omerta și aplică decizia Curţii de Justiţie a UE privind prescripţia şi condamnă un inculpat judecat pentru fapte comise…

4 VIDEO „Are tot cartierul pe ea!” / Anamaria Prodan, umilită de Iulia Albu!

5 „Are 10 clase terminate și câștigă 8.000 într-o lună proastă” / „Ce rost mai au toate facultățile?”