Trump neagă informaţiile potrivit cărora intenţiona să-l concedieze pe procurorul special Mueller

Trump neagă informaţiile potrivit cărora intenţiona să-l concedieze pe procurorul special Mueller

Preşedintele SUA Donald Trump a respins joi informaţiile apărute în ziarul The New York Times potrivit cărora intenţiona să-l concedieze pe procurorul special Robert Mueller la sfârşitul anului trecut, relatează Reuters.

Mueller anchetează acuzaţiile privind ingerinţa Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Serviciile de informaţii americane au ajuns la concluzia că o astfel de ingerinţă a avut loc, dar Moscova neagă acest lucru.

Robert Mueller investighează de asemenea dacă a existat o legătură între campania lui Trump şi Rusia, ceea ce preşedintele american a negat.

Trump l-a atacat în mod repetat pe procurorul special Robert Mueller şi miercuri a pus pe seama lui răcirea relaţiilor dintre Washington şi Moscova.

Potrivit ediţiei de marţi a cotidianului The New York Times, Trump a încercat să-l concedieze pe Mueller în decembrie.

Trump a negat joi aceste informaţii. 'Dacă doream să-l concediez pe Robert Mueller în decembrie, aşa cum a relatat New York Times, l-aş fi concediat', a scris el pe Twitter.

Un grup bipartizan de senatori a prezentat miercuri un proiect de lege pentru a-l proteja pe Mueller şi ancheta desfăşurată de acesta şi pe care Comitetul Judiciar al Senatului îl va examina săptămâna viitoare.AGERPRES/( AS - autor: Violeta Gheorghe, editor: Sorin Popescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție