Trupele de „zombi” scăpate de sub control ale lui Putin se întorc din Ucraina cu o sete de violență nemaiîntâlnită

Trupele de „zombi” scăpate de sub control ale lui Putin se întorc din Ucraina cu o sete de violență nemaiîntâlnită

Medicii ruși sunt disperați, deoarece trupele lui Vladimir Putin care luptă în Ucraina se întorc acasă asemeni unor„zombi agresivi”, lipsiți de control și ân cea mai mare parte alcoolici și dependenți de droguri.

Soldat rus care plânge necontrolat FOTO The Sun

Soldații - mulți dintre ei mobilizați împotriva voinței lor - se comportă ca niște animale după ce au fost traumatizați de ororile pe care le-au trăit. Mulți au apelat la băutură și droguri pentru a face față amintirilor de brutalitate și cruzime fără milă, se arată într-un nou raport șocant, potrivit The Sun .

Dar ei aduc ororile primei linii la propriile lor uși, deoarece s-au întors cu o sete înfiorătoare de violență. Un înalt oficial din domeniul sănătății care tratează numeroși ruși tulburați a avertizat: „Zombii agresivi vor umple în curând străzile orașelor noastre”.

Medicul a spus pentru presa Novaya Vkladka: Vor bate masiv și chiar ucide trecătorii. Și cum să prevenim asta, personal nu știu.”

„Doar că nu văd alte scenarii de rezolvare a situației pentru cei care s-au întors din operațiunea militară specială”. Costul uman dezastruos al războiului lui Putin a stârnit temeri că Rusia se va confrunta cu o „apocalipsă zombie” – alimentată de băutură și droguri.

Peste un sfert de milion de soldați au fost uciși sau mutilați fizic în războiul brutal din Ucraina de când a început acum 18 luni. Dar cei care ajung acasă în viață se întorc într-un alt tip de zonă de război.

„Cei mulți sunt fie alcoolici, fie dependenți de droguri”

Oficialul anonim din domeniul sănătății a spus că este înconjurat de „răniți, amputați, dependenți de droguri, alcoolici [și] persoane cu probleme psihice și psihologice”. În ciuda faptului că lucrează în Kemerovo, o regiune siberiană departe de război, el spune că a fost copleșit de trupele traumatizate.

„Răziuni, PTSD – toate acestea sunt, desigur, o problemă, trebuie tratată, dar principala problemă, în opinia mea, în ceea ce privește prevalența și pericolul potențial sunt dependențele”, a spus el. „Pur simplu spus, mulți dintre cei care s-au întors [din război] sunt fie alcoolici, fie, mai des, dependenți de droguri”.

Soldați ruși cu priviri absente sunt decorați de un oficial rus FOTO The Sun

Soldați ruși cu priviri absente sunt decorați de un oficial rus FOTO The Sun

Trupele care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial au intrat în luptă drogate cu metamfetamine, în speranța de a fi mai alerte. S-a susținut că Adolf Hitler însuși era un „super-drogat”, căruia i se injecta în mod obișnuit cocaină și un opiaceu asemănător heroinei.

Medicul a spus că se așteaptă ca medicii disponibili din Rusia să se ocupe în fiecare lună de 200 până la 250 de veterani de război. El a susținut că principalele substanțe de care abuzează luptătorii sunt amfetaminele.

„Și aici totul este mult mai complicat și mai trist în ceea ce privește perspectivele de tratament și socializarea ulterioară.” Imagini înfricoșătoare arată mai mulți soldați într-o stare de transă în timp ce li se acordă medalii de vitejie pentru rolul lor în invazie.

„Fără speranță”

Soldații răniți stau în tăcere într-un șir de scaune cu rotile cu expresii tulburător de goale, în timp ce ministrul adjunct al apărării, Alexander Fomin, salută eforturile lor de război în martie. Unii soldați demoralizați și deziluzionați au fugit din prima linie în lacrimi sau s-au predat fără a lupta pentru a scăpa de sălbăticia războiului.

Medicul a dezvăluit că „aproape orice altă persoană” care se întorcea din războiul sângeros al lui Putin recunoaște că folosește psihostimulante. El a descris lupta împotriva acestui fenomen drept „fără speranță” din cauza lipsei uriașe de medici, mulți dintre aceștia plecând din cauza presiunilor inimaginabile din spitale.

„Această operațiune militară specială [război] este ca o altă piatră funerară pe mormânt. Aproape că nu au mai rămas doctori", a spus șeful sănătății. O mare parte a medicilor ruși sunt forțați să lucreze în zona de război din Ucraina ocupată sau se confruntă cu pierderea locului de muncă.

Conform unui ordin al Ministerului Sănătății din Rusia, se așteaptă ca neuropatologii să preia 300 de veterani de război pe lună, pe lângă numărul de cazuri existente, a spus un alt medic. El a povestit cum un soldat de asalt din renumita armată de mercenari Wagner revenise hotărât de pe front să provoace scandal.

„Nu și-a bătut niciodată [soția] până acum”, a explicat medicul. „S-a întors din război o altă persoană. Femeia a cerut divorțul.”

„Acest pacient este într-adevăr extrem de agresiv, nu se poate controla în compania altor oameni și caută constant conflicte.” Este ca o apocalipsă zombi ieftină, unde este înfricoșător pentru o persoană normală.

Medicul rus a spus că prognosticul pentru tratarea soldatului nu este dătător de speranță, „având în vedere gradul de dependență de droguri și stadiile incipiente ale PTSD”. Medicul - anonim și de teama răzbunării regimului lui Putin - a întrebat: „Ce putem face?”

„Au învățat să ucidă”

„Înlăturați afecțiunea acută doar cu medicamente sedative. Din nou, este nevoie de munca pe termen lung a unui psiholog clinician. Dar acest lucru, sunt aproape 100% sigur, nu se va întâmpla. Sunt mii de pacienți și o mână de medici și psihologi”.

El a discutat despre temerile sale conform cărora trupele ruse ar putea lua supradoze, ar putea răni un oameni nevinovați sau s-ar putea răni singuri. Primul oficial din domeniul sănătății a subliniat că au fost instruiți să provoace dureri extreme și „au învățat să ucidă”.

El a continuat: „Psihicul lor s-a schimbat, inclusiv din cauza drogurilor. Mai mult, mulți dintre ei au mers la război nu pentru a-și apăra „patria”, ci pentru a ieși mai devreme dintr-un centru de arest preventiv sau dintr-o colonie penală.”

Medicii ruși nu mai fac față afluxului masiv de soldați răniți FOTO THe Sun

Medicii ruși nu mai fac față afluxului masiv de soldați răniți FOTO THe Sun

„Așa că era dificil să-i numim îngeri și înainte. Și acum sunt în mare parte animale, îmi pare rău să spun așa de dur. „Este ca o apocalipsă zombie ieftină, care este înfricoșătoare pentru o persoană normală."

Președintele ucrainean și-a exprimat anterior îngrijorarea, deoarece trupele ruse au fost trimise ca sinucigașii în prima linie.

Generalii își forțează oamenii să alerge cu capul înainte în focul mitralierelor, tactica fiind numită „valuri zombie” de Volodimir Zelenski. Recruții sunt tratați efectiv ca și cum ar fi carne de tun , ceea ce nu a făcut decât să exacerbeze rata îngrozitor de mare a victimelor în rândul forțelor ruse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat