Trupul femeii din Marea Britanie dispărute în timpul unui apel video, găsit într-un râu: „Te putem lăsa să te odihnești”

Trupul femeii din Marea Britanie dispărute în timpul unui apel video, găsit într-un râu: „Te putem lăsa să te odihnești”

Poliția din Marea Britanie a confirmat că un cadavru ce a fost găsit duminică într-un râu din Lancashire aparține femeii care a dispărut în timpul unui apel video, Nicola Bulley. Trupul a fost găsit de două persoane care se plimbau într-o zonă de lângă satul St Michael’s on Wyre.

Femeia dispăruse în timpul unui apel video FOTO Profimedia

Luni a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia unul dintre anchetatori a anunțat că este vorba despre aceeași persoană care a fost declarată dispărută.

Din păcate, acum putem confirma că ieri am recuperat-o pe Nicola Bulley de la River Wyre. Familia a fost informată și, desigur, este devastată. Gândurile noastre sunt alături de ei în acest moment. Recunoaștem impactul uriaș pe care l-a avut dispariția ei asupra familiei și prietenilor ei, dar și asupra oamenilor din St Michael’s. Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în ceea ce a fost o investigație extrem de complexă și extrem de emoționantă. Nu este rezultatul pe care ni l-am fi dorit oricare dintre noi, dar sperăm să ofere câteva răspunsuri pentru cei dragi. Cazul este acum tratat de către medicul legist”, au anunțat polițiștii.

Familia femeii, declarație emoționantă

O declarație a fost citită în numele familiei femeii. De fapt, a fost în principal o evaluare a reacției presei din Marea Britanie, la dispariția ei. „În sfârșit, Nikki, nu mai ești o persoană dispărută, ai fost găsită, te putem lăsa să te odihnești acum. Te iubim, mereu te-am iubit și te vom iubi, vom continua de aici”. Era conectată la o videoconferință, potrivit The Guardian.

Femeia de 45 de ani era consilier ipotecar și era declarată dispărută de 24 de zile. Trupul ei a fost descoperit la puțin peste un kilometru de locul unde a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele, după ce și-a lăsat cele două fete la școală, pe 27 ianuarie.

Câinele ei a fost găsit la scurt timp, împreună cu telefonul ei - încă conectat la o conferință telefonică de serviciu - pe o bancă de lângă malul abrupt al râului.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucra Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9:01, în ziua în care a dispărut. La 08.53 îi trimisese un e-mail șefului ei. „Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el. „La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul”, a adăugat Pociecha.

Poliția a declarat anterior că este posibil ca femeia de 45 de ani să fi intrat în râu și că dispariția ei nu este suspectă. Căutarea a atras un interes uriaș, un număr mare de oameni vizitând zona în care a dispărut femeia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...