„Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

„Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

„Între noi nu e diferență, între noi oamenii. Diferența este numai faptul că eu fac mai mulți bani decât tine, dar cheltui mai mult decât tine, pentru că trăiesc la un nivel care cere acest lucru. Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot, dar eu dacă trag linie tot acolo suntem, cu diferența aia, eu mi-am luat ceva mai scump cu banii mei, tu la fel, deci amândoi la fel. Înțelegi? Despre asta e vorba, simțim la el, și bucuriile, și necazurile.”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului realizat de Vadim Cușnir.

Tot în cadrul aceluiași podcast, Anamaria Prodan povestește cum a fost deseori întrebată despre motivele pentru care vrea să-și mai refacă viața la vârsta de 51 de ani. Astfel, oamenii au nevoie constant de dragoste, este ea de părere, indiferent de experiența de viață sau de reușitele profesionale.

„Niciodată nu este vina exclusivă a femeii sau a bărbatului, întotdeauna este comună. Foarte multă lume mă întreabă care a fost vina mea, și eu știu și mi-am asumat-o, dar femeia fără bărbat nu este completă, Dumnezeu i-a lăsat ca un cuplu și așa trebuie să moară. Datoria femeii este să-și ajute bărbatul. De aia când te duci la Biserică în fața lui Dumnezeu spune „La bine și la greu împreună.”

Toată lumea mă întreabă ce nevoi mai am eu să mă mărit, să am bărbat, am copiii mari, am tot ce vreau. Nu, nu ești complet ca om, nici ca femei, nici ca bărbat.”, mai spune ea.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene