Tudor Chirilă, indignat că a fost pozat de o fană în metrou: „Și Keanu Reeves are genul ăsta de fotografii“ VIDEO

Tudor Chirilă, indignat că a fost pozat de o fană în metrou: „Și Keanu Reeves are genul ăsta de fotografii“ VIDEO

O fotografie cu Tudor Chirilă mergând cu metroul a creat o adevărată dispută pe rețelele sociale. Artistul s-a arătat indignat de gestul unei fane care l-a pozat fără să îi ceară acordul, catalogând gestul drept lipsă de bun-simț.

Foto Inquam Photos

„Știi că ai o zi bună; când nu te astepți îl vezi pe.. Chirilă”. Acesta este mesajul postat de o fană a artistului pe rețeaua de socializare, unde a publicat și poza pe care i-a făcut-o acestuia în timp ce se afla în metrou. Tudor Chirilă a văzut postarea și a preluat fotografia, pe care ulterior a șters-o, adăugând mesajul: „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„.

chirila fotografiat in metrou de o fana webp

Postarea artistului care s-a viralizat în mediul online a dat naștere unei întregi dezbateri, iar internauții, așa cum era firesc, s-au împărtțit în două tabere. Unii sunt de acord cu Tudor Chirilă , însă alții îi reramintesc faptul că este persoană publică.

Mmmda….grea situație, dramatică chiar. La câte atrocități, anomalii și chestii de domeniul sf-ului vedem zilnic în țărișoara asta, vine și cireașa de pe tort: un fan face o poză idolului(fără permisiune). Eu chiar te admir mult, mai ales pentru tot ce faci în afara scenei, dar cred că trebuia să vezi partea plină a paharului, anume că prin simpla ta prezență ai înseninat ziua cuiva”, i-a scris cineva.

"Mi s-a părut un bun motiv de Așa Da"

Și tânăra care l-a fotografiat în metrou a intervenit în discuție, scriind: „Nu a fost pe ascuns; așa e cu fanii, mai ales că nu sunt obișnuiți să vadă în metrou persoane publice ; chiar îmi spunea o amică în privat că poate o să mă “cerți”, mi s-a părut un bun motiv de Așa Da…că toată lumea acuză aglomerația din București, dar nimeni nu face nimic în privința asta”. Artistul nu s-a lăsat concins și i-a răspuns: „Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză, așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poti prevala de faptul că e spatiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun-simț rămâne. Punct”.

Altcinea scrie: "Cu toate cā sunt total de acord cu domnul Chirilă, nu este singurul pozat !!! Acel domn tânăr de lângā, oare ce pārere are, este și dânsul deranjat. Sau nu contează ?!"

"Este o fotografie reușită, și Keanu Reeves are genul ăsta de fotografii prin metrou și sunt chiar foarte apreciate. Nu băga toate în seamă, Tudor!", a comentat un alt internaut, făcând referire la starul american Keanu Reeves, care este o prezență obișnuită pe stradă, în metrou, la magazine, fără să se revolte atunci când este suprins în fotografii de către fani.

,

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...