Tudor Chirilă, neiertător cu Horia Brenciu. Îl ironizează ori de câte ori are ocazia

Tudor Chirilă, neiertător cu Horia Brenciu. Îl ironizează ori de câte ori are ocazia

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Este unul dintre jurații de la Vocea României și solistul trupei Vama. Este cunsocut pentru replicile lui acide la adresa unora dintre jurați, iar Horia Brenciu este „preferatul” lui, în ce privește ținta ironiilor.

Tudor Chirilă FOTO ProTV

Tudor Chirilă îl înțeapă pe Horia Brenciu ori de câte ori are ocazia atunci când sunt în fotoliile de jurați, la emisiunea Vocea României. Dar artistul a depășit acest prag și vorbește despre el și când urcă pe scenă cu trupa lui.

Recent, la un concert susținut de trupa Vama în București, Tudor Chirilă a mai făcut o ironie la adresa colegului său de juriu, în timp ce-și prezenta formația.

De multe ori, solistul vocal e vedeta, deși ei au muncit poate mai mulți ani să își stăpânească instrumentele. Noi suntem trupa Vama, nu cum ne-au prezentat la un concert - Tudor Chirilă și Vama. Eu nu sunt Ștefan Bănică sau Horia Brenciu să am banda mea: Brenciu and band. Dar noi cântăm muzica noastră, nu a altora”, a spus Chirilă în aplauzele spectatorilor, citează Ziare .

El a făcut deseori referiri la repertoriul, considerat de el prea sărac, al artistului Horia Brenciu. De altfel, i-a făcut acest reproș chiar într-una din edițiile emisiunii Vocea, la care ambii sunt jurați.

Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace! Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, a spus Chirilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?