Tudor Duma a sfidat Poliția chiar și încătușat. Dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în autospecială și în timpul descinderilor VIDEO

Tudor Duma a sfidat Poliția chiar și încătușat. Dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în autospecială și în timpul descinderilor VIDEO

Tudor Duma, zis Maru, s-a filmat în timp ce polițiștii îi percheziționau locuința și apoi în duba acestora. Filmările au fost postate pe TikTok.

Tudor Duma FOTO Inquam Photos/Captură video

Tudor Duma, zis Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, a fost arestat preventiv pentru 30n de zile, însă pare să nu-i pese de situația în care se află.

El s-a filmat chiar și în timp ce era cu oamenii legii, mai întâi la percheziții, apoi în duba poliției, când era încătușat. Imaginile au fost postate pe TikTok de prietenii lui.

Procurorii l-au reținut joi seară, 14 septembrie, pentru 24 de ore, pe Tudor Duma, sub acuzația de trafic de droguri, iar vineri un judecător a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Maru este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca pe 14 septembrie, chiar înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT pentru a fi audiat în cadrul „Operațiunii Hidra”.

Dosarul vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care sunt suspectați că au distribuit droguri în București și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Alți doi tineri au fost arestați în acest dosar.

Potrivit avocatei a doi dintre cei arestați, care sunt frați, unul dintre ei a început să plângă la aflarea deciziei de arestare, el spunând că este nevinovat și că ar fi fost reținut doar pentru că locuiește în aceeași casă cu fratele și mama sa. Mama celor doi ar fi cadru didactic.

Potrivit unor surse „Adevărul”, frații Constantin (Ștefan și Costin) ar fi una din sursele de canabis folosite de Tudor Duma, care furniza, la rândul său, droguri pentru Vlad Pascu.

Potrivit DIICOT, cei trei au fost arestați preventiv și sunt „cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. S-a reținut că, în perioada ianuarie-septembrie 2023, inculpații, în mod repetat, au deținut și comercializat droguri de risc și mare risc.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”