Tudorel Toader a discutat cu oameni de afaceri turci despre cooperarea în domeniul justiţiei

Tudorel Toader a discutat cu oameni de afaceri turci despre cooperarea în domeniul justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut vineri o întrevedere cu reprezentanţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci - TIAD, în cadrul căreia au fost discutate teme precum consolidarea relaţiilor bilaterale şi cooperarea în domeniul justiţiei.

Potrivit unui comunicat al MJ postat pe pagina de Facebook a instituţiei, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci a fost reprezentată de Güven Güngör - preşedinte al Consiliului de conducere, Ahmet Hamdi Demirel - vicepreşedinte al Consiliului de conducere, Mustafa Oksar, Ozkan Tezel şi Tolga Er - consilieri ai Consiliului de conducere, Cemil Akkaya - director şi Panfil Dîrjan - consilier.

"Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor bilaterale de colaborare instituţională, precum şi exprimarea disponibilităţii de continuare şi aprofundare a cooperării în domeniul justiţiei. În acest context, ministrul Justiţiei a menţionat faptul că buna funcţionare a justiţiei este o garanţie în plus pentru investitori, iar, în acest sens, se poate remarca intensificarea, în ultimii ani, a întâlnirilor cu oficiali din Republica Turcia, acestea creând premisele dezvoltării relaţiei bilaterale, atât în domeniul justiţiei, cât şi în planul relaţiilor generale dintre cele două ţări", precizează MJ. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe