Tudorel Toader despre încălcarea liniei continue la plecarea de la Guvern: Nu a fost un gest de sfidare a regulilor

Tudorel Toader despre încălcarea liniei continue la plecarea de la Guvern: Nu a fost un gest de sfidare a regulilor

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a admis joi, într-o declarație acordată AGERPRES, că în urmă cu două zile nu a respectat marcajul stradal când a plecat cu mașina de la sediul Guvernului și a subliniat că nu a fost vorba despre o acțiune intenționată, fiind generată de necunoașterea zonei.

Precizarea vine după ce presa a relatat că ministrul Toader ar fi fost filmat la volanul mașinii sale, încălcând linia continuă după ce a părăsit sediul Guvernului.

"Am ieșit din sediul Guvernului, la volanul autoturismului. Era prima mea ieșire din curtea Guvernului. M-am uitat la sensul giratoriu ca să o iau la stânga spre Catargiu, am văzut cedează trecerea și nu am văzut linia continuă de jos. Când am văzut linia continuă deja o călcasem (...) și atunci aveam fie de continuat, fie de dat înapoi. Am stat la semafor, am luat-o la stânga pe Catargiu și ce pot să vă spun e faptul că, în mod sigur, nu a fost vorba de un gest de sfidare, de încălcare a regulii. Am văzut cu întârziere, după ce trecusem, linia continuă. Probabil, sunt camere de luat vederi, voi primi o amendă", a explicat ministrul Justiției.

Tudorel Toader a admis că a fost o greșeală, dar nu un gest intenționat.

"Categoric (a fost greșeală — n.r.), din moment ce spun că am văzut linia după ce o încălcasem deja și din moment ce am spus că nu este vorba de o atitudine de încălcare, de sfidare a regulilor de circulație", a adăugat el.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”