Tudorel Toader despre încălcarea liniei continue la plecarea de la Guvern: Nu a fost un gest de sfidare a regulilor

Tudorel Toader despre încălcarea liniei continue la plecarea de la Guvern: Nu a fost un gest de sfidare a regulilor

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a admis joi, într-o declarație acordată AGERPRES, că în urmă cu două zile nu a respectat marcajul stradal când a plecat cu mașina de la sediul Guvernului și a subliniat că nu a fost vorba despre o acțiune intenționată, fiind generată de necunoașterea zonei.

Precizarea vine după ce presa a relatat că ministrul Toader ar fi fost filmat la volanul mașinii sale, încălcând linia continuă după ce a părăsit sediul Guvernului.

"Am ieșit din sediul Guvernului, la volanul autoturismului. Era prima mea ieșire din curtea Guvernului. M-am uitat la sensul giratoriu ca să o iau la stânga spre Catargiu, am văzut cedează trecerea și nu am văzut linia continuă de jos. Când am văzut linia continuă deja o călcasem (...) și atunci aveam fie de continuat, fie de dat înapoi. Am stat la semafor, am luat-o la stânga pe Catargiu și ce pot să vă spun e faptul că, în mod sigur, nu a fost vorba de un gest de sfidare, de încălcare a regulii. Am văzut cu întârziere, după ce trecusem, linia continuă. Probabil, sunt camere de luat vederi, voi primi o amendă", a explicat ministrul Justiției.

Tudorel Toader a admis că a fost o greșeală, dar nu un gest intenționat.

"Categoric (a fost greșeală — n.r.), din moment ce spun că am văzut linia după ce o încălcasem deja și din moment ce am spus că nu este vorba de o atitudine de încălcare, de sfidare a regulilor de circulație", a adăugat el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...