Tudose a anunțat la Realitatea că schimbă 5 miniștri. Shhaideh, Plumb, ăla de la ALDE și încă doi. Ce dezvăluire a făcut!

Tudose a anunțat la Realitatea, la miezul nopții, că schimbă 5 miniștri. Shhaideh, Plumb, ăla de la ALDE și încă doi. Mai mult, a făcut o dezvăluire-bombă: în cursul după-amiezii de luni a fost căutat și a discutat la birou cu mai mulți lideri din PSD care i-au cerut să nu plece din fruntea Guvernului.

„În cursul după-amiezii și serii am avut biroul plin de colegi, de președinți de organizație, care au venit să-mi ceară să nu plec. Situația poate e un pic (...) ca acum 100 de zile, primele 100 de zile din Guvernul Grindeanu, numai că e un pic pe dos. Atunci, mai multă lume îi cerea să plece. Mie mi-au cerut să nu plec, să nu cumva să plec”, a declarat Tudose, fiind întrebat la Realitatea TV dacă nu îi este teamă de o eventuală reacție a colegilor din PSD asemănătoare cu aceea pe care au avut-o în cazul lui Sorin Grindeanu.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, în intervenția telefonică la Realitatea Tv, că va cere plecarea miniștrilor Rovana Plumb, Sevil Shhaideh și Viorel Ilie, dar și a încă doi miniștri.

Acesta a spus că s-a văzut cu Liviu Dragnea ultima dată joi, și a punctat că lucrurile între el și șeful PSD au derapat:

”Față în față nu mai știu, cred că joi, iar duminică am vorbit la telefon, dar pe telefonul unui coleg. Să spunem că unele lucruri au derapat. Mâine va trebui să găsim o soluție, dacă nu găsim, va trebui să luăm măsuri”.

Acesta a spus și care sunt cei trei miniștri pe care îi va remania. 

”Știți foarte bine doamna de la Fonduri Europene, doamna de la Investiții Publice, apoi mai e și relația cu Parlamentul. Și mai am 2 colegi pe care îi voi ruga sa păraseasca Guvernul”

Întrebat dacă va rămâne în funcție dacă PSD nu îi va accepta cele 5 remanieri, Tudose a spus, dând de înțeles că va demisiona: ”Nu pot sa merg cu ceva ce eu cred că nu merge”.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing