Tudose, atac EXPLOZIV la unul dintre „cățeii” lui Dragnea, Stănescu: Paule, când te-am cunoscut eu erai bărbat. Văd că acum te-ai făcut domnișoară de onoare!

Tudose, atac EXPLOZIV la unul dintre „cățeii” lui Dragnea, Stănescu: Paule, când te-am cunoscut eu erai bărbat. Văd că acum te-ai făcut domnișoară de onoare!

 „Paule, când te-am cunoscut eu erai bărbat. Văd că acum te-ai făcut domnișoară de onoare!” Încep să apară amănunte picante de la circul de azi-noapte de la PSD. Sursele noastre spun că Tudose a fost foarte calm pe tot parcursul evenimentelor și a vorbit foarte puțin. A răspuns prompt și scurt de fiecare dată când unul dintre „cățeii” lui Dragnea o mai lua razna.

Pe unul dintre ei l-a electrocutat cu una de la Brăila. Pe Paul Stănescu de la Olt, prieten și partener de afaceri cu Dragnea. În pauză, la negocierile restrânse, unde s-a hotărât ca cele două să fie demisionate. Iritat de insistența și limbile pe care i le dădea Stănescu lui Dragnea, Tudose l-a fixat cu privirea și i-a zis: Paule, când te-am cunoscut eu erai bărbat. Văd că acum te-ai făcut domnișoară de onoare! Hai bă, ce dracu facem acum, recităm din Eminescu la cununie?

Cică Stănescu a înlemnit. Ciolacu l-a luat de braț și l-a scos din încăpere.

La sfârșit, după ce s-a hotărât în cerc restrâns ca Dragnea să înghită broasca și s-a făcut anunțul, sala s-a transformat în loc de priveghi. Nimeni nu se ridica din scaun. A fost nevoie ca Dragnea să spună că s-a terminat și că se întâlnesc vineri, să nominalizeze noii miniștri.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu