Tudose, despre modificarea legilor justiției: Voi ține cont de avizul CSM și de poziția celor din piață

Tudose, despre modificarea legilor justiției: Voi ține cont de avizul CSM și de poziția celor din piață

Proiectul de modificare a legilor justiției nu a fost depus oficial la guvern, a afirmat marți premierul Mihai Tudose, precizând că la adoptarea acestui act normativ va ține cont atât de avizul CSM, cât și de poziția protestatarilor din piața Victoriei.

 "Domnul Toader a sintetizat într-un proiect, într-o schiță de proiect ceea ce a înțeles domnia sa din discuțiile cu ceilalți sau a preluat mot-a-mot anumite sugestii ale unor actori din domeniul justiției. A ieșit cu ele pe piață, a provocat dezbatere. Va trimite acel proiect la CSM, să vedem cu ce vine. Încă la guvern oficial nu a venit. Când va veni, eu vă asigur că voi ține cont atât de avizul CSM, cât și de poziția tuturor celor din piață și când vorbesc din piață, vorbesc chiar și din piața din fața clădirii guvernului, dar și din această 'piață' a lumii justiției", a declarat Tudose, la România TV.

Referitor la criticile aduse propunerilor prezentate de ministrul Tudorel Toader cu privire la modificarea legilor justiției, șefului Executivului a spus: "Critica este factor de progres, dacă este făcută cu argumente".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență