Fostul premier, Mihai Tudose, îl ironizează pe primarul sectorului 3, Robert Negoiță, pentru alianța cu Victor Ponta. Fostul premier a intrat în Parlamentul European pe listele Pro România, dar a revenit în PSD la începutul anului.

”Deci cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert. Avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor”, a scris fostul premier pe pagina de Facebook.

Context

Fostul premier, Victor Ponta, a anunțat, duminică, o alianță a PRO România cu Robert Negoiță la alegerile locale din 2020, care se va numi ”PRO București 2020”.

”Firea nu va putea să facă mai mult decât a făcut din 2016, iar Nicușor Dan nu poate să facă mai mult decât ar fi putut în 2016, pentru că a fost capturat (…) Mă bucur că eu și Robert suntem din nou parteneri”, a declarat Victor Ponta, duminică.

Robert Negoiță a vorbit laudativ despre activitatea de premier al lui Victor Ponta, spunând despre acesta că ar fi un bun primar al Bucureștiului: ”Victor Ponta a fost un bun premier pe care îl apreciez și care ar putea să fie un foarte bun primar general”.