Tulcea: Administraţia Deltei suspendă activitatea directă cu publicul din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

Tulcea: Administraţia Deltei suspendă activitatea directă cu publicul din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a suspendat, începând de luni, activitatea directă cu publicul, din cauza creşterii numărului de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, au anunţat reprezentanţii instituţiei pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, se va reveni asupra deciziei în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional privind răspândirea noului coronavirus.

"Depunerea/ridicarea documentelor de către persoanele fizice şi juridice se va realiza numai prin poştă, e-mail sau fax", se menţionează în anunţul ARBDD.

Reprezentanţii ARBDD au mai menţionat că formularele necesare documentaţiilor care pot fi depuse la sediul Administraţiei pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei, iar taxele şi tarifele aferente documentaţiilor ce urmează să fie depuse online sau prin poştă se achită prin ordin de plată la Trezorerie în contul ARBDD.

Conform ultimelor date ale Prefecturii Tulcea, 1.088 de persoane din judeţ au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 48 au murit, 255 sunt internate sau izolate la domiciliu, iar 785 de persoane au fost declarate vindecate. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!