Tulcea: Administraţia Deltei suspendă activitatea directă cu publicul din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

Tulcea: Administraţia Deltei suspendă activitatea directă cu publicul din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a suspendat, începând de luni, activitatea directă cu publicul, din cauza creşterii numărului de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, au anunţat reprezentanţii instituţiei pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, se va reveni asupra deciziei în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional privind răspândirea noului coronavirus.

"Depunerea/ridicarea documentelor de către persoanele fizice şi juridice se va realiza numai prin poştă, e-mail sau fax", se menţionează în anunţul ARBDD.

Reprezentanţii ARBDD au mai menţionat că formularele necesare documentaţiilor care pot fi depuse la sediul Administraţiei pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei, iar taxele şi tarifele aferente documentaţiilor ce urmează să fie depuse online sau prin poştă se achită prin ordin de plată la Trezorerie în contul ARBDD.

Conform ultimelor date ale Prefecturii Tulcea, 1.088 de persoane din judeţ au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 48 au murit, 255 sunt internate sau izolate la domiciliu, iar 785 de persoane au fost declarate vindecate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA