Tulcea: Aflux important de turişti în Delta Dunării

Tulcea: Aflux important de turişti în Delta Dunării

Pentru prima oară în ultimii ani, autoturismele cu turişti care şi-au programat minivacanţa de Paşte în Deltă au făcut, vineri, coloane de kilometri la intrarea în municipiul Tulcea, iar Poliţia Rutieră a suplimentat echipajele din trafic.

Şeful de cabinet împuternicit din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Dinu Condrat, a declarat, pentru AGERPRES, că primele semnale privind aglomeraţia din trafic au fost înregistrate în jurul orei 11,00, pe drumul naţional Tulcea - Constanţa, iar ulterior situaţia s-a repetat pe segmentul Topolog-Cataloi, de pe drumul naţional Tulcea - Bucureşti.

"În municipiu am avut patru echipaje de Poliţie Rutieră şi un echipaj de Poliţie Locală, iar la 2 Cantoane (punct de pe drumul Tulcea - Constanţa - n.r.) am avut un echipaj care a îndrumat participanţii la trafic care veneau de pe autostradă să meargă spre Jurilovca, Mahmudia, Murighiol şi Dunavăţu, iar traficul spre Tulcea să nu se mai stranguleze", a afirmat Dinu Condrat.

El a mai spus că, vineri, conducerea IPJ a lucrat la o nouă replanificare a activităţilor Poliţiei Rutiere pentru ziua de sâmbătă, astfel încât să se evite aglomeraţia.

"Ne-a surprins şi pe noi (aglomeraţia - n.r.). Au fost coloane de kilometri, până la intersecţia Cataloi. Recomandăm şoferilor să plece din timp, să-şi planifice călătoria, să conducă cu viteze regulamentare şi cu mare atenţie", a menţionat reprezentantul IPJ.

Potrivit acestuia, traficul s-a fluidizat în jurul orei 15,00, iar cât timp circulaţia a fost îngreunată nu au fost aplicate amenzi contravenţionale.

Datele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării arată că au fost rezervate până la 95% din locurile din pensiunile deschise în rezervaţie. AGERPRES/(A, AS - autor: Luisiana Bîgea, editor: Irina Poenaru, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Așa o fi?

4 Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

5 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac