Tulcea: Drumurile naționale și județene, blocate; ambulanțele se deplasează însoțite de utilaje de deszăpezire

Tulcea: Drumurile naționale și județene, blocate; ambulanțele se deplasează însoțite de utilaje de deszăpezire

Traficul autovehiculelor pe mai multe tronsoane de drumuri naționale și județene din Tulcea a fost blocat, nemaifiind asigurată nicio legătură rutieră cu județele vecine.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta, autoritățile au decis din noaptea de marți spre miercuri închiderea unor tronsoane ale drumurilor naționale Tulcea-Constanța și Tulcea-București. În dimineața acestei zile, au fost închise și tronsoane ale drumurilor naționale spre Galați și Brăila, din cauza zăpezii.

De asemenea, traficul autovehiculelor este blocat de noaptea trecută pe mai multe segmente de drumuri județene, iar la ieșirea din municipiu pe drumul județean care face legătura cu localitățile Agighiol, Sarichioi și Jurilovca a fost instituit filtru auto. Și la ieșirile din municipiul Tulcea pe drumurile naționale sunt filtre ale polițiștilor și jandarmilor, șoferii fiind întorși din drum.

Conform ISU Delta, un bărbat de 47 de ani, din satul Mahmudia, a fost preluat în noaptea de marți spre miercuri de autorități și transportat la Spitalul Județean de Urgență din municipiu. S-a intervenit și în cazul unor persoane care se aflau în două autoturisme ce au rămas înzăpezite pe drumul județean Tulcea-Nufăru-Murighiol-Dunavățu de Jos.

Miercuri dimineața, ISU Delta a fost chemat pentru a interveni în sprijinul unui tânăr de 21 de ani, din localitatea Ostrov, un utilaj șenilat în care se află o asistentă medicală și doi paramedici SMURD preluând solicitarea.

Ambulanțele merg spre diverse cazuri însoțite de utilaje ale societăților angajate de autorități să intervină pentru deszăpezirea drumurilor județene și naționale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...