Tulcea: Patru minori, arestaţi preventiv 30 de zile pentru săvârşirea a 25 furturi şi 5 tâlhării

Tulcea: Patru minori, arestaţi preventiv 30 de zile pentru săvârşirea a 25 furturi şi 5 tâlhării

Patru minori din Tulcea au fost arestaţi preventiv marţi, pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de săvârşirea a 25 furturi şi 5 tâlhării, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Tulcea.

Cei patru, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, sunt acuzaţi că, de la începutul anului 2019 şi până în prezent, ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele aflate la parterul blocurilor şi societăţi comerciale situate pe raza municipiului Tulcea şi ar fi deposedat prin violenţă mai multe persoane de diferite bunuri - bani, bijuterii şi telefoane mobile.

Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 40.000 de lei, din care 40% a fost recuperat şi predat persoanelor vătămate.

Pe numele minorilor a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

Minorii au fost reţinuţi luni, în baza unei ordonanţe de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, iar marţi Judecătoria Tulcea a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...