Tulcea: Peste 40 de localităţi, fără energie electrică; toate şcolile sunt închise joi din cauza viscolului

Tulcea: Peste 40 de localităţi, fără energie electrică; toate şcolile sunt închise joi din cauza viscolului

Un număr de 43 de localităţi din judeţul Tulcea, între care şi oraşul Sulina, nu au fost alimentate cu energie electrică, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza viscolului, iar toate şcolile din judeţ vor fi închise joi, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

În două din cele 43 de localităţi, Baia şi Turcoaia, avariile afectează doar parţial comunităţile.

Toate şcolile din judeţ, inclusiv cele din municipiul Tulcea, vor fi închise joi ca urmare a evoluţiei fenomenelor meteorologice şi a drumurilor impracticabile.

ISU Delta a anunţat patru cazuri de autovehicule înzăpezite pentru care s-a intervenit în noaptea de miercuri spre joi, în acestea aflându-se aproape zece persoane.

Lucrătorii ISU Delta au intervenit, în ultimele ore, inclusiv pentru degajarea de arbori căzuţi fie pe autoturisme, fie pe drumuri.

Traficul pe toate drumurile din judeţ este închis din cauza codului roşu de viscol.

Pentru a preveni apariţia unor probleme din cauza drumurilor impracticabile, încă de miercuri au ajuns în municipiul Tulcea 33 de persoane din judeţ care trebuie să se prezinte joi la dializă. De asemenea, dintre cele 140 de gravide aflate în al treilea trimestru de sarcină, 50 se află în unităţi sanitare. Celelalte au refuzat să respecte recomandările autorităţilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria