Tulcea: Școlile din județ vor fi închise luni și marți

Tulcea: Școlile din județ vor fi închise luni și marți

Unitățile de învățământ din județul Tulcea vor fi închise în primele două zile ale săptămânii viitoare, din cauza drumurilor blocate de zăpezi și a viscolului.

Decizia luată la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) a fost aprobată sâmbătă de membrii Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) cu scopul de a preveni problemele care ar putea să apară în timpul transportului elevilor la unitățile de învățământ.

"Cursurile care nu se vor efectua în zilele de luni și marți vor fi recuperate până la sfârșitul semestrului școlar, conform deciziilor consiliilor de administrație ale unităților de învățământ", a precizat pentru AGERPRES inspectorul general al ISJ, Mihai Stroe.

Traficul pe drumurile naționale și județene din Tulcea este suspendat începând de vineri dimineața, potrivit unei decizii a CJSU. Restricția de circulație urma să expire sâmbătă, însă ea a fost prelungită în condițiile în care în noaptea de vineri spre sâmbătă Tulcea s-a aflat sub cod galben de vânt puternic și ninsori. Meteorologii au decis sâmbătă dimineața prelungirea codului galben până duminică, la ora 22,00.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro