Tulcea:Tânărul vinovat de accidentul în care au fost implicați trei turiști britanici nu consumase alcool, conform IPJ

Tulcea:Tânărul vinovat de accidentul în care au fost implicați trei turiști britanici nu consumase alcool, conform IPJ

Tânărul vinovat de producerea accidentului în urma căruia un turist britanic a murit duminică, iar alți doi au fost grav răniți nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Tulcea.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, se afla la volanul unui autoturism, pe drumul județean Tulcea-Agighiol, când a încercat să depășească trei turiști britanici, cu vârste cuprinse între 56 și 60 de ani, care se deplasau cu bicicletele.

Potrivit IPJ Tulcea, în timpul manevrei de depășire, tânărul nu a păstrat distanța laterală regulamentară față de grupul format din cei trei turiști și i-a acroșat.

'Conducătorul auto poseda permis de conducere conform categoriei și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice', se precizează comunicatul citat.

În urma evenimentului, unul dintre cei trei bicicliști britanici a murit, un altul a fost internat la spitalul din Galați, iar un al treilea a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Tulcea.

'Pacientul a fost operat la Tulcea, iar duminică seara am decis transferul la Spitalul Floreasca din București', a precizat pentru AGERPRES directorul SJU tulcea, Tudor Năstăsescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...