Tunisian reţinut pe Aeroportul „Henri Coandă“. El era căutat de autorităţile din Italia pentru trafic de droguri

Tunisian reţinut pe Aeroportul „Henri Coandă“. El era căutat de autorităţile din Italia pentru trafic de droguri

Un cetăţean tunisian căutat de autorităţile din Italia pentru trafic de droguri a fost reţinut de poliţişti pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, a informat, vineri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficantul de droguri a fost reținut

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, bărbatul de 43 de ani a fost depistat joi şi era căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Italia la data de 16 septembrie 2019, pentru comiterea infracţiunii de trafic ilicit de droguri şi substanţe psihotrope.

"Bărbatul a fost reţinut şi apoi predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Ulterior, acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea dispunerii măsurilor legale", a precizat IGPR.

Biroul SIRENE România a solicitat Biroului SIRENE Italia traducerea mandatului european de arestare şi transmiterea acestuia către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, procedura de executare a mandatului european de arestare fiind în curs de desfăşurare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat