Tupeu criminal. Un ucigaș a fost prins după ce s-a întors la locul faptei și a bravat în fața polițiștilor. „Orașul e al meu” VIDEO

Tupeu criminal. Un ucigaș a fost prins după ce s-a întors la locul faptei și a bravat în fața polițiștilor. „Orașul e al meu” VIDEO

Un bărbat care a ucis un tată a doi copii a fost capturat de polițiști după ce s-a întors la locul crimei în stare de ebrietate și s-a lăudat nu poate fi prins deoarece nu sunt dovezi la adresa sa.

Marek Hecko, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat marți la închisoare pe viață pentru uciderea lui Adrian Ellingford, în Essex, Anglia.

Conform „Evening Standard“, Ellingford, în vârstă de 44 de ani, a murit pe 25 iulie după ce a fost înjunghiat de mai multe ori fără vreun motiv întemeiat, iar poliția a demarat o anchetă.

Înregistrarea video realizată cu camera de corp a unui ofițer surprinde momentul în care Hecko s-a apropiat de locul crimei din Nelson Grove, sorbind dintr-o sticlă de coniac: „Știu ce s-a întâmplat", s-a lăudat el în fața polițiștilor. „Cunosc persoanele... implicate. Știu doar că un tip a venit aici și a bătut un tip“.

Acesta a refuzat să-și dea numele și să spună că nu există dovezi: „Dacă nu mă aveți pe mine, nu știți ce s-a întâmplat. O să vă gândiți la mine, dar nu voi fi eu, pentru că nu aveți nicio dovadă. Acest oraș este al meu".

Marek Hecko a fost prins pentru că s-a lăudat în fața polițiștilor Foto: Evening Standard

„Un soț extraordinar, un frate grijuliu, un fiu iubitor“

Hecko a fost arestat și dus în arest, unde poliția l-a identificat ca fiind principalul suspect și l-a acuzat de crimă.

În timpul unui proces care a durat o lună, Hecko a susținut că a apărut la locul crimei după ce a văzut ce s-a întâmplat la știri, în ciuda faptului că știrea nu se afla nicăieri pe internet sau pe rețelele de socializare la acel moment.

„Din momentul în care aceasta a fost declarată o investigație de crimă, echipa noastră a lucrat neobosit pentru a aduna camere de supraveghere, declarații și pentru a compila dovezile necesare pentru a-l acuza pe Hecko.

În ciuda cantității uriașe de muncă din spatele scenei, am făcut din sprijinirea familiei lui Adrian o prioritate, iar ofițerii noștri de legătură cu familia au făcut o treabă incredibilă încă de la început. A fost un atac care a lăsat doi copii fără tată“, a spus inspectorul-șef detectiv Louise Metcalfe.

Instanța a constatat că, în noaptea morții sale, Ellingford fusese împreună cu o fostă parteneră a lui Hecko, pe care acesta o hărțuia.

Soția lui l-a descris ca fiind „un soț extraordinar, un frate grijuliu, un fiu iubitor, un prieten pentru mulți și, cel mai important, un tată cu adevărat genial".

Chelmsford Crown Court l-a condamnat pe Hecko la închisoare pe viață, cu un minim de 26 de ani.

„A fost un om bun, mereu dispus să își ajute prietenii și vecinii“

Soția victimei susține că acesta a fost o persoană foarte grijulie: „A fost un om bun, mereu dispus să își ajute prietenii și vecinii dacă se aflau într-o încurcătură. Era muncitor și grijuliu și nimic nu era prea mult pentru el. Se oferea chiar și voluntar la grupul de cercetași al băieților în mod regulat.

Faptul că a trebuit să le spun amândurora că iubitul lor tată nu se va mai întoarce niciodată acasă a fost cel mai dureros și mai sfâșietor lucru pe care a trebuit să îl fac vreodată. Au 12 și 10 ani și nu sunt cu adevărat suficient de mari pentru a aprecia cu adevărat ceea ce au pierdut“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...