Tupeu de borfaș/Nenorocitul ăsta de la PNL cerea în Parlament reforme anticorupție în ziua în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA!

Tupeu de borfaș/Nenorocitul ăsta de la PNL cerea în Parlament reforme anticorupție în ziua în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA!

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a reușit o performanță rarisimă: el a făcut marți o interpelare în parlament pe adresa ministrului Justiției, cerînd informații despre reforma în domeniu fix în ziua în care DNA anunța trimiterea sa în judecată într-un dosar de corupție.

În interpelare, Cozmanciuc furnizează o informație interesantă, despre o întîlnire pe 15 februarie cu Roelof Van Ees, ambasadorul Olandei în România, pe tema modificării legilor Justiției, a Codului Penal și a desființării SIIJ. Cu acest prilej, Cozmanciuc a punctat ineficiența SIIJ, care nu ar fi întocmit niciun rechizitoriu pentru fapte de corupție.
Tocmai de aceea, Cozmanciuc i-a cerut ministrului Stelian Ion să-l informeze despre proiectele de reformă ale sistemului judiciar și despre pașii ulterior desființării SIIJ.
Exact cînd deputatul liberal depunea interpelarea în Parlament, se anunța oficial trimiterea sa în judecată pentru corupție , de către procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă. Întrucît el este judecat în stare de libertate, are posibilitatea, curînd, să primească și răspunsul la interpelarea sa rivind necesitatea întăririi luptei contra corupției. SURSA: Inpolitics.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”