Tupeu de NESIMȚITĂ. Cu 150.000 de suflete în stradă, Firea a ieșit la Antena3 să-i facă PROȘTI pe protestatari!

Tupeu de NESIMȚITĂ. Cu 150.000 de suflete în stradă, Firea a ieșit la Antena3 să-i facă PROȘTI pe protestatari!

Cu 150.000 de suflete în stradă, în orașul în care este primar, Firea decis să fie sclavă a PSD și a ieșit la Antena 3 să-i facă proști, neinformați pe protestatari! 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

”Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată de unde are această informaţie, Firea a răspuns:  ”Pe toate site-urile. Dacă vreţi vă trimit linkul (...) Există un studiu care s-a realizat şi 95% spun că nu au citit ordonanţa de urgenţă, că nu ştiu dacă sunt două ordonanţe sau una, care nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament”.

Fraților, ăștia nu au Dumnezeu, sunt posedați!

Firea, dacă asta e părerea ta sinceră, așa să-ți ajute Dumnezeu ție, familiei și neamului tău de la Bacău! Și Maica Domnului!

* Gabriela Firea: „Ne-am săturat de tehnocrați și manipulările lor”. PSD a lansat o petiție “Susținem Guvernul Grindeanu”

O petiție online denumită “Susținem Guvernul Grindeanu” a fost lansată de către PSD și a strâns peste 10.000 de semnături. Unul dintre semnatari este Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a și distribuit-o pe Facebook cu un mesaj anti-tehnocrați.

“Eu am semnat! Semneaza si tu daca tii la Romania, la Constitutie, la respectarea votului romanilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii sa traiasca mai bine in tara lor. Ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor!”, este mesajul Gabrielei Firea de pe Facebook.

După cum vedeți mai jos, cu transparența și curajul care-i caracterizează pe pesediști, Firea și-a șters postarea!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…