Tupeu de NESIMȚITĂ. Cu 150.000 de suflete în stradă, Firea a ieșit la Antena3 să-i facă PROȘTI pe protestatari!

Tupeu de NESIMȚITĂ. Cu 150.000 de suflete în stradă, Firea a ieșit la Antena3 să-i facă PROȘTI pe protestatari!

Cu 150.000 de suflete în stradă, în orașul în care este primar, Firea decis să fie sclavă a PSD și a ieșit la Antena 3 să-i facă proști, neinformați pe protestatari! 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

”Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată de unde are această informaţie, Firea a răspuns:  ”Pe toate site-urile. Dacă vreţi vă trimit linkul (...) Există un studiu care s-a realizat şi 95% spun că nu au citit ordonanţa de urgenţă, că nu ştiu dacă sunt două ordonanţe sau una, care nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament”.

Fraților, ăștia nu au Dumnezeu, sunt posedați!

Firea, dacă asta e părerea ta sinceră, așa să-ți ajute Dumnezeu ție, familiei și neamului tău de la Bacău! Și Maica Domnului!

* Gabriela Firea: „Ne-am săturat de tehnocrați și manipulările lor”. PSD a lansat o petiție “Susținem Guvernul Grindeanu”

O petiție online denumită “Susținem Guvernul Grindeanu” a fost lansată de către PSD și a strâns peste 10.000 de semnături. Unul dintre semnatari este Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a și distribuit-o pe Facebook cu un mesaj anti-tehnocrați.

“Eu am semnat! Semneaza si tu daca tii la Romania, la Constitutie, la respectarea votului romanilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii sa traiasca mai bine in tara lor. Ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor!”, este mesajul Gabrielei Firea de pe Facebook.

După cum vedeți mai jos, cu transparența și curajul care-i caracterizează pe pesediști, Firea și-a șters postarea!



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”