Tupeu fantastic. Mandorlini, atac la FCSB chiar după ce Petrolul a fost furată în meciul cu CFR I VIDEO

Tupeu fantastic. Mandorlini, atac la FCSB chiar după ce Petrolul a fost furată în meciul cu CFR I VIDEO

Andrea Mandorlini, antrenorul de la CFR Cluj, a avut tupeul să vorbească despre arbitrajul meciului Farul - FCSB 0-1, în care bucureștenii au primit un penalty inventat, asta după ce arbitrul Istvan Kovacs a închis ochii la două lovituri de la 11 metri împotriva formației sale.

Chiar dacă ploieștenii ar fi trebuit să primească două penalty-uri în meciul cu CFR Cluj (1-0 pentru ardeleni), Andrea Mandorlini a vorbit despre ce s-a întâmplat la meciul Farul - FCSB (0-1). „Am văzut și azi, și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc.

Acel arbitraj a fost o rușine la adresa lui Hagi și Popescu. Eu nu am mai văzut un așa penalty. O seară neagră pentru fotbalul românesc. Vreau să spun că diferența dintre noi și FCSB e făcută de două penalty-uri pe care FCSB le-a primit și nu au fost, cu noi și cu Farul.

Andrea Mandorlini și CFR Cluj sunt pe locul 2 în Superliga. Foto Getty images

Două penalty-uri inexistente . Puteam să fim și noi în față. Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal e că nu am luat gol”, a declarat Mandorlini după meci, la Digi Sport.

Verdictul specialistului: penalty-uri clare

Însă a tăcut chitic când ar fi trebuit să vorbească și despre cele două penalty-uri pe care Istvan Kovacs trebuia să acorde pentru Petrolul în meciul de la Cluj. „Sava respinge și în încercarea de a se deplasa, din neglijență, îl împiedică pe Musi. E piedică, trebuia să acorde penalty. Kovacs, la experiența și valoarea lui, trebuia să sprinteze ca să controleze faza.

El pleacă târziu spre fază. Un arbitru cu experiență trebuia să facă asta. Din păcate, nu face. Trebuia să aibă o conversație arbitrul de la VAR (n.r. - Horia Mladinovic) cu Kovacs”, a declarat Constantin Zotta, fost arbitru internațional, la Orange Sport despre prima lovitură de la 11 metri pe care ar fi trebuit să o primească ploieștenii.

Referitor la cea de-a doua fază, Zotta a explicat: „Nu avem ce discuta. Atac imprudent, fundașul îl calcă. E un penalty clar la care trebuia să se acorde și galben”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat